10/31/13 10:21
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

хелоуин - празник на българския патриот


хелоуин е древен тракийски празник, който ме кара да се гордея, че съм българка. в 6 век преди новата ера, много преди да са построени египетските пирамиди и кракът на хунвейбина да се е оказал значително по-голям от предполаганото, се е чул тътен от заклано прасе. една неспасена от ной българка получила видение как гигантска филия с мас и червен пипер каца близо до перперикон, и спасява българския народ от унищожение от асирийска и всякаква напаст. филията с мас изрича заклинанието "българският народ е по-стар дори и от македонския", и го прави най-велик на планетата. това е откровението "хелоуин" за което става дума в манасиевата хроника. 
за мен е патриотичен дълг довечера да се маскирам на филия с мас. освен това е и секси и може да ме покажат по тв7. крайно време е за по-патриотични предавания по тази телевизия, предлагам риалити "вип филия с мас". искам да съм богата освен, че съм горда българка.
Публикувана на 10/31/13 10:21 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/10/blog-post_31.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване