11/09/13 20:40
(http://ivanbedrov.com/)

МВР подготвя убийството на депутат

gender-violence75 години от Кристалната нощ в Германия.

Футболни агитки пристигат в Карлово, за да се противопоставят на „ислямизацията на родното място на Левски“.

Сред „патриотите“ е и един от нападателите на протестиращите студенти в Софийския университет преди две седмици.

В София се учредява нова партия от откровени нацисти, които не крият целите си „да смажат циганската престъпност“ и да забранят неправителствени организации, които защитават човешките права и разпространяват либералните ценности.

Няколко часа по-късно агенция „Фокус“ съобщава:

“Мъж от турски произход е бил пребит в центъра на София, в района на ул. „Пиротска”. Мъжът е в тежко състояние, с тежка черепно-мозъчна травма и е откаран за лечение в болница. Изясняват се причините за инцидента. Утре ще има повече информация около случая. Нападението е станало на кръстовището на улиците „Пиротска” и „Самуил” от група мъже.”

бТВ допълва картината:

„Преди да пребият младия мъж, нападателите му връхлетели в намиращия се на около 10 метра от мястото пансион, който се обитава от имигранти. Изпочупили са вратите, но чуждите граждани са успели да ги изблъскат. След това нападателите случайно са попаднали на 28-годишния мъж на улицата. Пребиват жестоко с ритници в главата”.

Всичко това е пред очите ни, но държавата мълчаливо съучаства.

Изобщо не ме интересуват теориите на конспирацията за това кой има интерес от подобна ескалация и кой точно и как помага на уличния фашизъм.

Интересува ме, че плащам на полиция и прокуратура, които демонстративно отсъстват. Бездействието им насърчава тези групички „патриоти“, които взимат нещата в свои ръце.

Сутринта мразят имигрантите, следобед мразят турците, а всъщност мразят всички. Утре ще се ядосат на позицията на някой депутат и ще го пребият. И ако този депутат не е от далавераджиите с лична охрана, тогава лошо му се пише.

Знам, че стигнахте дотук само заради заглавието. Да, провокация е. Нямам данни МВР да подготвя подобно нещо и вярвам, че МВР не подготвя подобно нещо. Но и не пречи това да стане реалност.

Толерирането на саморазправата обаче е отказ от държава. И никой няма да бъде защитен.

Изпратете този текст на депутатите от вашия избирателен район. Дано разберат за какво става дума.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване