11/09/13 15:35
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

Политически трохи, микроби и бактерии или списъкът на съседката Пенка

Като човек, който ежедневно сe сблъсква с омраза от различни свои сънародници, и чете всякакви глупости за себе си, индивидуално, не в списък, защо трябва да обръщам внимание на някакви списъци? Откъде накъде това е по-различно. Ако извадя списъка на хората, които съм блокирала заради разпространение на клевети на всякаква, политическа или лична тема, ще има ли възмутени? И не се заблуждавайте, че питам. Дреме ми, че някой е написал некви имена едно под друго, и сега те трябва да бъдат възприемани едва ли не като жертви или репресирани. Хейтът по списък е едно изключително нормално българско поведение. И до там свършва. Ако не свършваше, огражденията отдавна щяха да са бутнати, правителството свалено, и щеше да има нови протести срещу новото правителството, защото само списъкът с 240те депутати е опасен, другите само "утвърждават и избират българското" — watchingbullshit.
***
Трябваше да се стигне до там чуждите служби да започват да "отстрелват" управляващата класа, да се даде знак, че ако не започнат гущерите отново да си режат опашките, те ще започнат да им ги режат по особено неприятен начин. Това е историята бисеров, сигнал. Тя е и друго вероятно - разчистване на хора от партии, които ще участват със сериозен електорат в следващата власт, защото и в следващата власт ДПС ще е част от коалиция, но с ГЕРБ и едно "реформирано", "ново" БСП, друг изход няма и скоро няма и да има, такъв ще е гласът на народа.
***
Гостоприемните не-расисти българи не си дават имотите под наем на сирийци. Защо Цветан Василев, Гергов, Гергов 2, Прокопиев и като цяло олигархията, да наемат и ремонтират хотели, когато има американски милионери-балъци, които могат да свършат работа. Целта е да управляват по един или друг начин този малоумен, мизерен народ, властта да е в техни ръце, а благотворителността нека да я правят американците. Олигархия, да, и няма измъкване. СРАМ, който и оставка няма да оправи.
Публикувана на 11/09/13 15:35 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/11/blog-post_9.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване