11/20/13 13:21
(http://ivo.bg/)

Протестостерон

Искате да се ориентирате кой кой е в тази протестираща „лудница”?

Много е просто: следете кой кого целува, хвали, препоръчва и ще разберете същността на възбудата от бликащия протестостерон, който доказва жизнеутвърждаващия принцип на позитивизма във философското правило, че не омразата, а любовта движи света.

Груповата любов на групиращите се около сегашната власт изригна на първия съвкупен митинг на БСП и ДПС в човешката история. Неочаквано за всички, включително за останалите статисти на сцената, Станишев награби Местан. Това беше апотеоз на самия лозунг на митинга , който по този начин продължи призива „не на омразата” с „да на любовта” между властниците.

След целувките на Станишев, за които еднолично му дошло желанието отвътре (както сам той започна да се оправдава пред смаяните си съпартийци), употребеният Местан избърса пред телевизионните камери навлажнените си очи.

Останаха само неизбърсаните сълзи в очите на пострадалите от т.н. възродителен процес от село Корница в Родопите, за което нашите медии си припомниха ( за изумление на огромната част от народонаселението ни днес, което май не беше чувало, че смяната на имената е била налагана с разстрели на несъгласните). Но тях кой ги пита- да си плачат и любов да не чакат!

Любвеобилността на Станишев обаче, веднъж отприщена, не се ограничи само с с един акт. Ден по-късно той погали с хвалби новородения политик Николай Бареков, давайки го за пример на…враговете си от Реформаторския блок. Посъветва ги да го имитират като обикалят да събират народната любов.

Поласканият Бареков , говорейки за своята „абсолютна мъжественост” ( това е цитат от негова самооценка) на фона на Яне Янев, внесе корекция в обвиненията си и спря да нарича пудел полезния за Станишев лидер на „Атака” Сидеров.

Разнеженият Сидеров върна жеста днес като се яви лично на терена на корпоративния играч Бареков, където неговата „България без цензура” честно защити названието си с нецензурни подвиквания към враговете.

Облекченият ( че вече не е пудел за Бареков) Сидеров театрално му обеща да го представлява на Консултативния съвет при лошия президент, който отказа да удовлетвори ултиматума на несъстоялия се още политик ( доколкото партията му дори не е учредена) да присъства на този висш форум ( единствен инструмент за извънпарламентарна дискусия между партиите и институциите).

От любов към себе си Бареков не легна на паветата да спира с тялото си когото и да било, както беше заплашил, че ще постъпи, ако не го пуснат при президента.

Благодарният Бареков само благодари на благодарния Сидеров- прозвуча като обещание повече да не го нарича пудел от екрана на БНТ.

Благодарният на Пеевски заместник на Станишев в БСП Янаки Стоилов малко преди това възторжено похвали отсъстващия от парламента Пеевски, че е внесъл законопроекта за офшорките.

“Поздравявам вносителите на законопроекта, който отбелязва нова страница в подхода към законодателната дейност като поставя много актуална тема за първи път от редица години”, заяви от парламентарната трибуна Янаки Стоилов.

Четейки написаното по-горе, базирано на публични факти, още ли продължавате да твърдите, че нямало любов и разбирателство в нашата държава?

България направо се тресе от протестостерона на едно управление, което удовлетворява властовия си нагон да обслужи възложителите на ангажиментите, които страстно е поело.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване