11/24/13 18:05
(http://ivo.bg/)

Александър Симов и Николай Бареков: борба и единство на еднаквостите

В търсене на някаква позиция на БСП относно убийствената за другарите симпатизанти новина за поканата на партийния емисар Драгомир Стойнев към американците да осквернят свещената съветска централа в „Козлодуй”, попаднах на исторически важна позиция на очерталия се напоследък като телевизионен говорител на партията, гастролиращия по всички телевизии Александър Симов.

По подобие на Николай Бареков, който се беше превърнал в телевизионен говорител на ГЕРБ и лично на премиера Борисов, журналистът от в. Дума” Александър Симов прелива от телевизионния ефир с мнение по всички въпроси и особено по онези, по които партията и нейните вождове удобно мълчат от неудобство. Тогава на помощ им идва вездесъщият Симов, капацитет от последна инстанция.

Невидим механизъм го пуска по всевъзможни тв канали:ден след ден, седмица след седмица. Така се произвежда нова медийна петолъчка!

Засега в интернет ( във в.„Дума” няма и дума по въпроса )меродавният неофициален говорител на властта Симов запълни и днес мълчанието на партията по казуса с поканата към американците да ни строят ядрен реактор с важна констатация: „разходил се” ( както се изразява) из блога на Иво Инджев и установил, че Иво Инджев не си е променил позицията против ядрената енергетика в България.Симов обаче е недоволен от принципната позиция на Иво Инджев, която ( от него да мине, признава все пак за принципна) не му е достатъчно яростна (както неговата подкрепа за АЕЦ „Белене”).

Партийното съобщение на партийния говорител по неудобната тема за соцофертата към американците информира също читателите си в интернет, че Иво Инджев громи в блога си Мартин Карбовски. Адвокатствайки на своя отечественофронтовски съмишленик Карбовски, др. Симов обаче спестява на своята аудитория факта, че Иво Инджев също така „громи” и Николай Бареков, когото Карбовски без да иска заклеймява, заклеймявайки всички, които сега щели да се зарадват на офертата към „Уестингахаус”- Бареков прави тъкмо това в нарочна декларация, в която слави правилното решение на правителството да се сложи на американците ( този път).

Така неофициалните говорители на две поредни правителства, Бареков и Симов, показаха отново, че се допълват: Бареков хвали правителството за поклона пред САЩ, а Симов громи това отклонение от антиамериканизма( и дори се цупи на своите другари), но спестява истината за Бареков.

Един типичен „симбиоз”!

Р.S. Колегата Найо Тицин напусна днес студиото на БиТиВи като протест срещу агресията на поканен фашизоид. Фашизоидът и антифашистът Симов ( участник в хулиганска агитка на 9 януари 2011 г. с цел проваляне на законен митинг за демонтирането на съветския паметник в центъра на София) обаче нямаха нищо против да са рамо до рамо в студиото на гостоприемната телевизия, както БСП, ДПС и „Атака” са в парламента.

Публикувана на 11/24/13 18:05 http://ivo.bg/2013/11/24/10590/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване