12/03/13 10:08
(http://ivo.bg/)

Контралошите новини за властта

На всяко неудобно за тях явление властите у нас назначават контра. Да видим как изглеждат по тази “логика” неудобните новини в оценките, които светът пише на днешното българско управление.

България с абсолютно нищо не е променила позицията си в годишната класация за корумпираност на “Трансперънси интернешънъл”, представена днес в Берлин. Както и през 2012г. тя е на 77-мо място в света от 177 държави с показател 41 на Индекса за възприятие на корупцията (CPI)”. ( Дневник)

Това, по логиката на контрирането, е третата оптимистична новина за управляващите в България в рамките на два дни, през които научихме също, че си оставаме най-нещастните хора в ЕС, а така също и народът, който гледа най-много телевизия.

Злонамерени соросоиди, протестъри и русомразци, които нагло съзират някаква връзка между днешните ни проблеми и нашия промосковитет, биха казали, че новините са отвратителни. Нищо подобно, отвръщат контралошите новини.

Всяка контра ще забележи тук, че корупцията не се увеличава. Как по-ясно да обясним на злите езици? Може би с увеличен шрифт, за да прогледнат някои слепци: НЕ СЕ УВЕЛИЧАВА корупцията!

А какво по-хубаво за продължаващото финансиране чрез еврофондовете има от факта, че си оставаме най-нещастни? Нима това е лошо?

Че кой ще подхвърля подаяния на шастливци? Да сте чували просяк да се рекламира като проспериращ и да разчита на милостиня: „дайте на богатия нещичко, моля”?!

Трябва ли да напомняме, че едно истинско социално управление, съществуващо по волята от мразената на Запад „Атака”, живее само и единствено с мисълта за преразпределение в правилните джобове на средствата, спестени от друг, което няма как да стане без даренията на богатите за нещастниците ( като вас)?

За пълно щастие си имаме и пристрастяване към телевизията. Други народи не могат да го постигнат и за сто години, докато ние, развити както никой и никога досега, решително водим по телевизионна консумация на мозък от населението. И по този показател, както по корумпираност, демографски срив и депресираност, не изоставаме от братска Русия, където Путин буквално управлява чрез телевизора.

Това пък е отлична новина за Кремъл, който възпроизвежда в наше лице себе си.

С успеха да се наредим на първо място по зяпане на телевизия ние затваряме устата на песимистите и кръга на успехите, защото по този начин довеждаме до подсъзнанието на зяпащите истината за добрите новини, за които стана дума- че не се увеличава корупцията и че имаме щастието да сме достатъчно нещастни, за да се надяваме да ни ощастливяват баламите с фондове и помощи.

На фона на тези успехи призовавам за оставката на всички безработни протестъри, соросоиди и русомразци, които си нямат друга работа, освен за се шляят по улиците и да клеветят успешното оправяне на майка ни България. “О-став-ка” (на безработните)!

Време е управниците, които вече се похвалиха в Боровец с числено превъзходство (над безработните, т.е. победили са безработица), да излязат на улицата. И да не се връщат повече под сянката на Орешарски.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване