12/21/13 20:48
(http://psabev.blogspot.com/)

Опит с пелени Pampers

През пролетта на миналата година направихме сравнителен тест на най-добрите пелени за еднократна употреба, в който Pampers Premium Care се представиха най-добре. Но колкото и подобни опита да правим, най-важен е реалният контакт на пеленките с бебето. Усещам, че дойде и моментът да споделя и личният ми опит с избора на пелени. От самото раждане на Виктория (докато спя да ги ползва на 1,8 месеца) ползвахме само Pampers Premium Care. За мен беше изключително важно да проверя дали качеството им се бе запазило и при появата на бял свят на второто ни детенце – Симеон. Нямаше нужда от притеснения – до момента не ми се е случвало да протекат. Избрах тези пелени отново, защото се чувствам спокойна, че детето ми е сухо и защитено, независимо дали си играем, гушкаме или сме на дълга разходка. Иновацията при тези пеленки е, че позволяват на свежия въздух да преминава през пелената, докато мокрият излиза навън. За революционната им технология Dry Max, както и за новия им по-тънък защитен слой можете да научите повече тук.

Които и пеленки да изберете за своето дете, най-важното е да бъдете здравички и спокойни! Приятни почивни дни!



Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Публикувана на 12/21/13 20:48 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/zHi0FRE13Fs/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване