12/27/13 23:02
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

весело и лекомислено бъдеще

равносметка:
написах 3/4 сериал и доказах, че и белите жени могат да скачат прескачайки загражденията на парламента, а на доброжелатели и недоброжелатели показах, че нищо и никой не може да ме спре когато вярвам или не вярвам в нещо. 
вярвах и вярвам в основната идея на протеста, т.е. че политическата класа в българия не може повече да бъде безотчетна. не вярвам в добре организирани мирни революции.
започнах да пиша роман от който ще прочетете 20 страници в гранта през януари. започнах работа и върху няколко кино и тв проекта, които ще се материализират в следващите 2 години.
забавлявах се страшно много, всъщност 2013 година беше една от най-забавните години в живота ми, смях се повече от всякога, срещнах хора, които ме разсмиват с глупостите си, както и аз тях, създадох си нови приятели, разбрах за пореден път, че свободата ми стои над всякакви (недостатъчно:)) вкусни схеми, поведох война срещу хора с двойни стандарти, и тази война ще продължи докато не видя резултат. започнах да плувам заклето, почувствах се за пръв път в живота ми като риба, заобичах водата неистово. 
загубих окончателно надежда, че българия може да бъде нормална държава, и това е добре. надеждите са невидима гилотина, яснотата е бъдеще. всяко място с кармата си.
току що срещнах филип сеймур хофман, който носеше голям хартиен плик на който бяха залепени златни букви - LOVE - разминавайки се, той ми се усмихна и каза, "you look ready for the pool". съгласих се, лекомислието ми адски ми личи. за друго може да не съм готова, но за басейна съм. 
завършвам годината лекомислено, щастлива, че съм с детето си в другият ми дом, америка, щастлива и с близките ми хора в българия, и каквото ще да става. никога не ми е било по-ясно колко кратък е живота, и нямам никакви намерения да не се забавлявам докато ми се случва.
пожелавам на всички повече забавления и да сте обградени с хора, които могат да правят глупости. прекалено сериозното и мъдро поведение състарява както нищо друго на света;) — feeling excited.
Публикувана на 12/27/13 23:02 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/12/blog-post_27.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване