12/30/13 13:36
(http://vasvalch.com/)

2013 в постове

Ето че дойде и краят на годината, време за равносметки, прегледи и прогнози. В последните 12 месеца се случиха много неща, с които съм адски горда. След дълги месеци работа пуснахме новата версия на Ozone.bg, изкарахме две издания на Ratio, преобразих блога и цялостно се сдобих с доста повече неща за правене. Това със сигурност са най-големите победи на годината.

2013-in-review

Но тъй като животът обикновено се случва като серия малки събития, добре е да си припомняш какво се е случило кога и защо. Ето моята блог-разбивка на годината по месеци.

  • Януари: от края на месеца се класира любимият ми пост с презентация за маркетинг на съдържанието, която изнесох на семинара Интернет маркетинг с нулев бюджет. Темата беше една от най-интересните, по които съм работила за презентация и изнасянето й ме срещна с много интересни хора.
  • Февруари: месецът да се отбележи с най-висока театрална активност за годината. Любимо си ми остава ревюто на Нощна пеперуда, една доста специална постановка.
  • Март: началото на годината беше силно откъм семинари и конференции, но най-интересна си остава SEO конференцията, за която нямам търпение и през 2014. Най-големият проблем на събитието е че няма как да не пропуснеш нещо интересно, но лекциите, за които ще четете в liveblog-a, са от най-силните.
  • Април: пролетта дойде с второто издание на Ratio, което пък се случи насред най-огромната работна лудница в живота ми до момента. Не си пожелавам същото количество недоспиване, но адреналинът и удовлетворението със сигурност си заслужават.
  • Май: великден във Велико Търново беше приятно разнообразие и много чакано разтоварване. Това е един от първите пъти, в които наистина съм си починала, докато работя.
  • Юни: през юни пропуснах доста любопитни събития, но за сметка на това имах време за няколко интервюта. Любимо ми е това с Нанси Немеш от Microsoft за дигиталните тенденции в Източна Европа и възхода на SoLoMo.
  • Юли: морският месец ме закара само за два дни до Бургас, но пък морското настроение си личи дори в маркетинг-постовете.
  • Август: блогът нямаше празен месец от самия си старт до този август. Понякога обаче е нужна почивка. Благодаря, че се връщате тук и след нея!
  • Септември: любимият ми месец дойде с редизайн на блога, а любимото ми блог-отроче от него е серията постове за борба с информационното претоварване.
  • Октомври: още един месец с повече театър, новият сезон започна добре. Медея – майка ми блесна.
  • Ноември: със серия статистики идва краят на годината. Nielsen и проучванията за клиентска лоялност са най-любопитни и могат да послужат и след края на годината.
  • Декември: посъбудих се от творческа летаргия чак в края, а единственото скорошно упражнение по разказване си заслужава най-много.

Краят на годината всъщност е много условна демаркационна линия, затова и такива обобщения никога не водят до нещо повече. Важно е обаче да си пожелая нещо в края, нали? Пожелавам си блогът да доживее седмия си рожден ден в добро здраве, а аз да намеря нещо, което да ми е още по-интересно и да се конкурира за вниманието ми с него успешно.

Постът 2013 в постове е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване