01/15/14 21:53
(http://asktisho.wordpress.com/)

101 маркетинг приказки live and online

101

Имах удоволствието да бъда поканен като съ-автор в тази книга, където са се разписали много харесвани от мен маркетинг специалисти, автори и най-вече хора – тире – приятели, чието мнение уважавам, чиито жизнен път и постижения са впечатляващи и, с които имаме доста допирни точки, идеи, разбирания, макар да творим и да развиваме таланта си в съвсем различни насоки.

Скрoмният ми принос към съдържанието е наръчникът „Как да си направим успешен и популярен блог”. Създаден е специално за книгата и е резултат от дългогодишния ми опит като блогър – не само в „Писателския блог на Тишо” в продължение на (колко станаха вече?) седем години (как лети времето само!), но и чисто професионално в други блогове, които захранвам с авторско съдържание, които управлявам и/или поддържам за личности и за организации със симпатична цел.

Сайтът е свеж, семпъл, изчистен, с интуитивна навигация, авторитетът на авторите в книгата не подлежи на съмнение, а самата книга е напълно безплатна, така че, какво чакате – дърпайте!

Съвсем скоро ще ви изненадам и със самостоятелна книга.

Stay tuned, както казват американските баби.

:)

Тихомир Димитров

 


Публикувана на 01/15/14 21:53 http://asktisho.wordpress.com/2014/01/16/101-marketing-prikazki/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване