01/17/14 11:30
(http://ivo.bg/)

Бареков без ценз за ЕНП

Европейската народна партия опроверга в Twitter твърденията, че лидерът на “България без цензура” Николай Бареков ще бъде поканен на конгреса на ЕНП.
В средата на седмицата пред “Стандарт” депутатът на “Коалиция за България” Румен Йончев обяви, че Бареков ще бъде включен в списъка на официалната делегация за предстоящия конгрес на ЕНП в Дъблин. Йончев е председател на Земеделския народен съюз, който членува в Европейската народна партия, заедно с ДСБ, СДС и ГЕРБ.
Информацията обаче бе опровергана заобиколно в профила на ЕНП в Twitter.
“Споменатите нечленуващи партии не са поканени на Конгреса на ЕНП в Дъблин и не могат да бъдат част от делегацията на друга партия. Категорично отричаме твърденията от България, че нечленуващи партии и техните представители ще присъстват на Конгреса. Български партии, които не са членки на ЕНП, не могат и няма да присъстват на Конгреса”, пишат от ЕНП в три поста. (OFFnews)

Колеги ( от OFFnews), да си имаме уважението- що за новина е това, че някой не иска Бареков в онази част от света, където не понасяха Първанов и съвсем, ама никак не допускат Сидеров на една река разстояние ( поради което той се снима сам край река Сена, Канале гранде и т.н.).
Освен това, колеги, една новина ( за Бареков) не е новина, ако не е обявена за новина от самия Бареков. А в неговия BNews тя отсъства. Следователно, няма такава новина в някакъв си Twitter.
За какво всъщност става дума?

Ето цялата истина.
Във вестник със стандартна роля на обслужващ персонал на повикване според заплащането, е поместено поредното платено съобщение, което уважаваща себе си медия иначе би подложила на съмнение. Защото тъкмо депутат от левицата да става „говорител” на десницата- при това Европейската, е меко казано перверзия. Вярно е, че когато едно (книжно) тяло се продава, е важно да търси най-високата цена, но дори и в света на платената плътска любов повечето компаньонки вероятно са по-придирчиви към противоестествените прищявки на клиентите.

Освен това авторите на твърдението не са разбрали последователността на събитията по веригата. Изглежда от ЕНП са съобщили на своите български партньори партии в никакъв случай да не заиграват в България с обръщача на палачинки, което веднага му е изострило апетита да се самопредложи с експериментална цел: ако европейците го преглътнат в Дъблин, какво остава за Дъбник. Не само Долни…

В краен случай е възможен и облекчен вариант като оправдание за обслужващите Бареков без цензура. Нищо чудно от изречението да е отпаднало едно „не”. Т.е. правилният прочит, макар това да не е новина : „Бареков НЕ ще бъде поканен” в Дъблин.

Не че в Дъблин няма пъбове ( еквивалент на нашите механи) и нужда от конферансиета с опит в маймунджулуците ( може и бизнесмени с маймунки да има за обслужване). Но за разлика от България, където е допустимо да обръщаш палачинката от пръв приятел и подмазвач на най-силния човек на деня, за да се преродиш за една нощ в пръв ( пак пръв!) негов неприятел в момент на слабост за низвергнатия, в Европа подобно поведение подлежи на цензура.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване