02/01/14 13:10
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 1. Вместо предговор…

Резултати от анкетата „50 интимни въпроса“

50Февруари – месецът на любовта и секса, алкохолът и виното, интимните въпроси, техните отговори и рождения ден на Биляна… През февруари 2013 г. решихме почти на майтап да направим едно проучване сред читателите ни, като ги помолихме да отговорят на 50 интимни въпроса.

На някои от читателите ни въпросите се сториха твърде странни, на други – твърде обикновени, на трети – прекалено лични, на четвърти – тъпи… повечето от вас обаче не останаха безразлични към анкетата и благодарение на това събрахме толкова много отговори, че проучването стана доста сериозно, а като брой респонденти могат да ни конкурират само проучвания на гиганти като Durex и Playboy…

Още утре ще ви разкажем по-подробно за участниците в анкетата по възраст, пол, занятие, взели участие в това предприятие (както казва дядо Вазов).

Не обещаваме, поради многото други ангажименти, но ще се опитаме всеки ден през февруари да публикуваме парченце информация, базирана на резултатите от нашата анкета, или общо 28 публикации по темата! Има доста любопитни изводи, така че този месец непременно следете блога ни!

До утре.



Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Публикувана на 02/01/14 13:10 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/c2d6Q_eS1lU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване