02/04/14 08:01
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 4. Повечето хора се чувстват най-добре и най-сигурни с последния си партньор, а и сексът с него е най-хубав

- Скъпа, може ли да те наричам Ева?
– Защо?
– Защото си ми първата.
– А аз може ли да те наричам Боинг?
– Защо?
– Защото си ми 747-ият.

След като вчера разгледахме данните за броя партньори, днес продължаваме с това има ли значение дали си първи, последен или някъде сред останалите партньори…
partnersАко трябва да отговорим с една дума на въпроса „Кой е най-добрият партньор?“, графиките ясно показват – последният. Половината от хората смятат, че сексът с него е най-хубав, а дори повече го чувстват най-близък по душа и се чувстват най-сигурни с него.

partners-genderСредностатистически, мъжете са с 6% по-сигурни кой е техният soulmate-партньор, с кого се чувстват най-сигурни и с кого сексът е най-хубав. Интересно е, че едва 1/3 от жените считат, че сексът с последния им партньор е най-хубав. И при мъжете, и при жените първият партньор се класира малко по-добре в категория „най-близък по душа“ спрямо другите категории.

7 от 10 души в малките градове и селата смятат, че сексът с последния им партньор е най-добър – 70.73% срещу 33-50% в големите градове и 47% в  столицата. Оказва се, че местоположението почти не влияе на това доколко близък и сигурен чувствате последния си партньор, но все още в малките градове и селата той е с едни гърди напред спрямо по-големите населени места. Нито един жител на Варна не посочва първия си партньор като най-сигурен при 7-10% при останалите населени места. Още един интересен факт за местоживеенето: на хората, живеещи извън Европа им е доста по-трудно да посочат с кой партньор са се чувствали „най“.

partners-ageВлиянието на първия партньор намалява с възрастта, но това надали ще учуди някого. Прави впечатление, че сравнително голям процент от хората над 35 обаче отново считат, че с първия им партньор сексът е бил най-хубав.

Хомосексуалистите и бисексуалните са по-несигурни в последния си партньор спрямо хетеросексуалните - едва 39% (при средно 60%) посочват, че последният им партньор е най-сигурен. Това е така и сред повечето хора, които са имали по-голяма база за сравнение, т.е. с по-голям брой партньори. Така е при секс-маниаците (45%) и влюбените в тялото си (33%) Това твърдение обаче не е съвсем валидно за заниманието на хората.

Над 85% от излезлите по майчинство считат последния си партньор за най-добър.  Естествено, при женените и сгодените процентът също е висок. На другия полюс са безработните – едва половината от тях са най-доволни от последния си партньор. Администрация и човешки ресурси също не са много запалени по последния си партньор (48,15%), докато 3/4 от работещите в сферата на банки, застраховане, образование, добив, горива и промишленост са най-доволни от последния си партньор.

Всеки осми от бранша транспорт, логистика, автомобили и авиация страда по първия си партньор. Спомените за първата любов обаче не са свързани с хората, които пътуват често – количеството път не се отразяват на това. За сметка на това пък нито един музикант, артист, художник, бизнесмен, архитект или строител не посочва първия си партньор за „най“. Хората от архитектура и строителство са и най-сигурни в избора си – едва 5,88% не могат да преценят кой е най-сигурния, най-сексуалния и най-близкия им душевно партньор.

Следва твърдение, което ще ви тресне като мокър парцал, така че се дръжте:

mp-partnersГледането на порно и мастурбирането влошават оценката ви за секса с последния партньор. Тъжна, но изключително стабилна тенденция. Единственото, с което можем да ви успокоим е, че колкото повече го правите, толкова по-сигурни ще се чувствате с този партньор. Оценката ви за последния партньор вероятно ще е по-ниска, ако не сте шофьор. Би могла да спадне и при срещи с нови хора, употреба на алкохол, цигари и наркотици, играене на компютърни игри.  От друга страна, ако си купите курортен имот или вила, напълнеете и гледате телевизия от сутрин до вечер, доверието ви към последния партньор вероятно ще се повиши с 10%.

Толкова за първия и последния. Утре ще видим какво мислите за бившите партньори.



Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Публикувана на 02/04/14 08:01 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/HI1wDMQ1CLA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване