02/06/14 13:49
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 6. Варненци правят най-много анален секс

Девойка намерила бутилка. Отворила я, а отвътре изскочил дух. Попитал я:
- Искаш ли да правим анален секс?
- Не!
- Тогава орален?
- Не!
- А тогава по обичайния начин?
- Не!
- Добре, тогава отлитам.
- Чакай, ами желанията?
- Не ти останаха повече желания…

И така, след като обсъдихме бившите партньори, както може би вече се досещате, днес ще проверим резултатите за видовете секс. Графиката по-долу показва сечението на трите кръга: вагинален секс (синьо), орален секс (жълто) и анален секс (червено).

aovНакратко, който е правил вагинален секс е правил и орален; някакси едното с другото вървят ръка за ръка (или не точно „ръка“ за не точно „ръка“, но да не се отплесваме). Едва 3,7% са правили само вагинален секс и едва 2,6% са правили само орален. А като цяло 91.7% са правили и вагинален, и орален. Ето затова ако имате право на един въпрос, питайте партньора си правил ли е анален секс… Защото трите вида секс са правили 56.9% (над половината), но както виждате в графиката (всичко, което е извън червения кръг), 41% все още не са правили анален секс. И тъй като процентът на хората, които са правили орален секс, но не са правили вагинален и обратното е в рамките на статистическата грешка, остава да отговорим на един въпрос:

Кой прави най-много анален секс?

При средностатистическото 56.9%, можем да кажем, че типичният фен на аналния секс е мениджър (77.11%) в някой от браншовете туризъм, транспорт, логистика, авиация или автомобили (71.43%), който е секс-маниак (83.02%), влюбен в тялото си (80%), живее във Варна (63.41%) и притежава вила или курортен имот (69.05%). Въпросният млад меринджей е на възраст 26-30 години (59.69%), със средно образование (62.39%),  пуши (61.69%), пие (60.79%) и редовно гледа порно (78.79%). Много ясно, в неангажираща връзка (66.67%).

Ето и още някои интересни факти: 85.19% от хората, които са правили секс заради бас, са правили и анален секс. Висок е процентът и на хората с опит в аналния секс, които са участвали в тройка с двама мъже (82%) или групов секс (80%) – вероятно поради чисто интерфейсни причини, т.е. ъъъ… липса на достатъчно конектори. Три четвърти от хората, които са ползвали секс-играчки, са правили анален секс. Такъв е делът и на хората, които определят себе си като луди в секса. А точно 78.18% от хората, които са правили секс за пари, са правили и анален секс. Малко назад, но пак над средностатистическия резултат са хората в майчинство – 65% от тях са били посещавани през задния вход…

Ето и няколко интересни графики:

Повечето хора правят анален секс с напредване на връзката и увеличаване на броя партньори.

servrazkaКакто виждате от графиката, точно половината от хората в сериозна връзка под 1 година са правили анален секс. Това число обаче нараства до 63,39% във връзките над 3 години.

Подобно е положението с нарастване и на броя партньори, като забелязваме, че хората с един партньор, правили анален секс са два пъти повече от очакваното:

brpartnersИ ако тези две графики имат някаква логика, то следващият извод си плаче за заглавие в жълт вестник:

Честото мастурбиране води до анален секс.

Естествено, няма да сме голословни.

mastЕдва 35% от хората, които не мастурбират са правили анален секс. При рядко мастурбиращите този процент се вдига до средностатистическото число (55.16%), при отговорилите често този процент се качва до (60.87%), а при тези, които са отговорили „постоянно“, той достига цели 78.85%.И ако това все още не ви е впечатлило, поднасяме черешката на тортата:Крадците правят повече анален сексkrazbiСамо 52,16% от тези, които никога не са крали, са правили анален секс. При редовно крадящите този процент е 65,89%. Това на нас ни говори само едно – когато ядосаната окрадена жертва изкрещи „Ах, да го $№@$№@% в гъза да го $№@$№@% тоя“, в 13,73% от случаите дава резултат :)



Подобни публикации

Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Публикувана на 02/06/14 13:49 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/TUYa8R3W4gU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване