02/06/14 22:11
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 7. Презервативите се ползват най-много от емигранти, русенци и специалисти по маркетинг, PR, реклама и медии

Новите супер чувствителни презервативи са върхът. След секс сядат и започват да си говорят с жената.
След като вчера разгледахме видовете секс, днес се спираме по-подробно на…
prezПрезервативите. Можете да им измислите какви ли не приложения – през Втората световна война са се използвали за почистване на оръжия, а в някои селца в Средния Изток и до ден днешен с тях се пренася вода, а днес можете да си направите балонено парти с тях. Но основното им приложение е едно и то не се е променило още от 1500 г. пр. Хр. Има данни, че още тогава древните египтяни са използвали черва от животни, които нанизвали на пенисите си с цел предпазване от бременност.
Колкото до нашето проучване, зададохме два въпроса:
1. Правили ли сте секс с презерватив?
2. Правили ли сте секс без презерватив?
Как да разберем обаче кой ползва повече презервативи?
Един бърз пример:
95,18% от мениджърите и 82,05% от безработните са правили секс с презерватив. Това значи ли, че мениджърите ползват презервативи по-често? Не! Просто правят повече секс. Единственият начин да разберем какво става е от тях да извадим процентът на хората, които са правили секс без кондом. За мениджърите той е 96,39%, а за безработните – едва 79,49%. В крайна сметка получаваме, че мениджърите правят по-често секс без презерватив, а безработните – със. И докато сме на темата:
prez_profНай-много презервативи ползват студентите и служителите в частни фирми. И хората в майчинство, ама за тях май е прекалено късно… Тези, които са на държавна работа,  предпочитат секса без презерватив, както и техните шефове (вече говорихме за мениджърите).
prez_prof2Сред професиите, най-големите почитатели на презервативите са хората, работещи в маркетинг, реклама, ПР, медии, транспорт, логистика, автомобили, авиация и свързани с тях услуги… Без презерватив го правят най-вече счетоводители, финансисти, административен персонал, консултанти, човешки ресурси и чак след това актьори, певци, музиканти и въобще хората на изкуството.
По подобен начин направихме още няколко интересни изводи:
prez_gradПрезервативите се използват много повече сред хората, живеещи извън пределите на страната ни. Следват ги Русе и хората от големите градове в България (вкл. София). След тях са пловдивчани и хората от малките населени места. В дъното на класацията и единственият град, в който се прави секс без презерватив повече, отколкото секс с презерватив е Варна… дали е заради аналния секс, можем само да гадаем.
prez_ageХората на възраст между 36 и 40 предпочитат секса без презерватив. Добро впечатление прави, че кондомът е добре познат на младото поколение и по графиката можем да съдим, че за доста хора първият секс без презерватив идва някъде след 25-тата годишнина.
Образованието и притежаването на определени материални блага не оказва влияние върху употребата на презервативи – разликите са в рамките на статистическата грешка.
prez_vrazka
Статусът на връзката оказва силно влияние върху употребата на презервативи. От графиката можем да видим, че необвързаните и хората с наскоро започнала връзка ползват презервативи по-често, сгодените заковават точно на 0% (т.е. еднакъв брой са правили секс със и без презерватив), докато женените вече си предпочитат секса без предпазно средство.
Това донякъде е логично. Това обаче е на границата:
prez_mastХората, които мастурбират по-често ползват презервативи повече. Около 7% повече от хората, които мастурбират постоянно или често са правили секс с презерватив. А 1 от 20 души, заявили, че не мастурбират е правил секс без презерватив, но никога – със!
И ако това ви се струва странно, ето нещо, което е съвсем нелогично:
prez_partnioriХората с повече партньори предпочитат да го правят без презерватив. Лошо и рисково. Така е и с тези, които изневеряват – с броя на изневерите употребата на презервативи намалява:
prez_iznev
Смайващо, но и тези, които знаят, че на тях са им изневерили също не са фенове на кондомите:
prez_iznev2Както виждате, най-малък е процентът на хората, които знаят, че са им изневерявали. Едно поне е сигурно и се доказва като факт и от нашето проучване:
prez_brem
Презервативите предпазват от бременност. На въпроса стигало ли се е до бременност след полов акт, в който сте участвали, хората отговорили с „да“ предпочитат да не ползват презервативи…
За финал ще „развенчаем“ и един мит:
prez_izdrПрезервативите не спомагат за по-дълго сношение. Всеобщото разсъждаване е приблизително следното: „Кондомът намалява чувствителността, а когато има по-малко дразнене/чувствителност, еякулацията също се случва по-бавно.“ При директна съпоставка в нашата анкета с въпроса колко трае чистият секс без любовната игра, откриваме една вълнообразна крива, показваща ни че при различните хора е различно. Като цяло обаче, хората свършващи за под 2 мин. ползват презервативи повече…
Но все пак има доста голямо значение дали тези хора са мъже или жени. Хайде, още един виж по темата:
Един борец отива при шефа си с книга под мищницата и вика:
– Абе, шефе, тука в книгата видях думата „нюанс“. Какво означава?
Шефът му казал:
– Ей с’я ше ти обясним, Картоф. Сваляй гащите!
Нямало какво да направи мутрата – свалил гащите и шефът му го набил отзад.
– Глей с’я, Картоф, ти си с кур в гъза и аз съм с кур в гъза … ама има нюанс.
Затова разбихме графиката по пол и получихме доста интересен нюанс:
prez_izdr2Оказва се, че хората, които са правили секс с презервативи и свършват за под 2 мин. в по-голямата си част са… жени! Което обяснява и „развенчания“ мит.
До утре!


Публикувана на 02/06/14 22:11 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/VbDc0YnRL2o/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване