02/06/14 21:11
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

Кой назначи Василиса Прекрасна?! 2.0

благодаря, че има хора, които подхващат теми, които са важни и на които бих искала да имам отговор, в името на всички и света, дет се вика, но го нямам. данчо еленков е казал нещо много вярно за възпитанието на децата в момента, и създаването на чувството за изключителност на всяко дете навсякъде в цивилизования свят. всички сме изключителни до момента в който някой ни покаже, че не сме, защото той е по-изключителен:))) не знам кое възпитание, коя система, кои обстоятелства биха могли да спестят чувството на разочарована ексклузивност от което съм болна и аз. тъпото е, че в момента - по наблюденията ми в америка - децата са по-пазени и защитавани и в крайна сметка по-лъгани от всякога. лъжата, разбира се, се саморазрушава в момента в който излязат онлайн и от там отиват в друга заблуда, че всичко е едно. 
обичам мъжете изключително много, обичам и себе си, и жените обичам, за децата да не говорим, но битката за по-добър свят не е за любов, нито между политици и държави, а между нас. съжалявам ако съм обидила някого, това не ми е цел, но и нямам скрупули да пазя никого от наранявания. като едно много гледано, много затрупвано някога с внимание дете като всички деца в цивилизования свят сега, знам, че това от което са ме пазили, е това, което съм искала. така че, нямам рецепта за възпитанието на момчетата, нито на момичетата, за котараци обаче веднага ще ви обясня цялата дресировка:) там проблеми нямам:))) 
приятна вечер на всички и жените сме станали ужасни също, не сте сами;)

Публикувана на 02/06/14 21:11 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/02/20.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване