02/06/14 10:19
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

Кой назначи Василиса Прекрасна?!


На мъжете, които са се заседяли много в България, много им личи. А и не само на тях. Да напуснат собствените си граници не ги прави Магелан, само отваря възможност за известна толерантност към склонността им да се давят в плюнката си изглеждаща им като океан.
Страхливи, изнежени от простотия, ако им говориш смислено се обиждат, дълбоко наранени когато не успеят да те наранят, крайно доверчиви към по-ниско стоящи от тях жени за които винаги са готови да разкопчаят панталоните си, очакващи постоянно възхищение към неуверената им мъжественост, неспособни да мислят извън представите на неувереното общество, което създават, без друга увереност и принципи освен базиращи се на взаимно фелацио, без значение на пола на обслужващите, суетни като малки принцеси на които мама е обещавала миражи в които не е вярвала, и поради това готови на подтискана омраза в мига в който заявиш, не че имаш различни принципи, а че имаш принципи, постоянно опряли гръб в невидимата стена от живата верига объркани себеподобни, черпещи енергия и увереност в себе си от наказаните с вниманието им жени, недоумяващи как да бъдат обичани, изискващи да бъдат обожавани, стоварващи това недоумение като кални ботуши на прага на всяка без да се съобразяват, че не всички имат желание да чистят имиджа им, а тези, които имат желание, то се изразява в единствения им талант да нямат проблеми при гълтане, както и в раздвижеността в китката, а срещнат ли този талант съчетан с умствен, паниката е неописуема, вътрешният им живот се стряска насън по 5 пъти на денонощие от сън с Василиса Прекрасна, която има страхотни цици, но знае прекалено много, и не само това, а и ги харесва, а те знаят, че не са нищо повече от отчаяни мъжки кифли. ЗАЩО ги харесва и КОЙ назначи Василиса Прекрасна??? КОЙ създаде този кошмар в главите им??? — feeling special.
Публикувана на 02/06/14 10:19 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/02/blog-post_6.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване