02/10/14 23:43
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 8. Всяка трета секретарка или HR-ка е правила тройка с двама мъже.

- Правил ли си някога тройка?
- Не!
- Тичай бързо у вас тогава!

3След като вчера изяснихме важността на презервативите, днес продължаваме с тройките. Тройката е хубаво нещо – питайте всеки излизащ от изпит студент, който едва-едва е взел изпита си… Той ще ви обясни, че три е сакрално число, както и колко голяма е разликата между двойката и тройката. Надали обаче знае, че 3,3% от студентите са правили и тройка с две жени (обикновено наричана „шведска“) и тройка с двама мъже (обикновено наричана „руска“, но според някои източници „руската тройка“ е мъж, жена и мечка). Разбира се, можем да ви кажем и за типичната студентска тройка (двама правят секс, а третият се прави, че спи), за македонска тройка (двама правят секс, третият лежи с нож в корема), гръцка тройка (двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва), италианска тройка (двама говорят, че ще правят секс, третият също говори), израелска (двама правят секс, третият урежда правата за излъчване), немска (третият следи дали се спазват стандартите), английска (третият прави чай), арабска (третият подготвя динамит и изявление), афганистанска (един прави секс, другият държи козата), българска (един прави секс, двама му дават акъл) и, разбира се пернишката Голф Тройка…

За тройките можем да пишем много, много, много… За някои това е недостижима секс-мечта (в следващите дни ще си говорим за това), за други – начин да „изневеряваш легално“, за трети – тотално табу, за четвърти – ежедневие… Има тройки, в които всеки е независим; има и такива, в които третият е „пришълец“ за дадена двойка; тройки по здрачаване; тройки на разсъмване; тройни коалиции; тройки кебапчета… Шарен свят! И тъй:

3-infoКакто виждате от графиката, мъжете, правили тройки са повече. Това би било странно в една затворена система, но реалността е друго нещо. 16,31% от мъжете са правили руска тройка, а 11,59% – шведска тройка. При жените тези проценти са съответно 12,80% и 6,25%, което още от началото ни подсказва, че тройката с двама мъже е по-популярна. Едва 4,10% от запитаните обаче имат база за сравнение. За хомотройки (трима мъже или три жени) не сме предвиждали въпроси, а за да ни е по-удобно, навсякъде по-долу в синьо отбелязваме тройките с повече мъже (2 мъже и 1 жена), а в червено – тройките с повече жени (2 жени и 1 мъж).

3-ageОткриваме, че най-активни в тройките са хората на възраст между 30 и 40 години, като шансовете ви за руска тройка нарастват с възрастта, докато този за шведска практически не се променя.

3-partnersБроят партньори също играе важна роля върху шанса ви за тройка. Процентът на хората с над 10 партньори, правили тройка с двама мъже достига 35%, т.е. всеки трети.

3-iznevХората, които изневеряват или знаят, че са им изневерявали също правят повече тройки. Около 1/4 от хората, преживели изневяра многократно (без значение от коя страна) са правили тройка с двама мъже. Добавете и още 10-15% тройки с две жени и сравнете с минималистичните 8-9% руски и 3-4% шведски тройки на хората, които никога не са изневерявали и са сигурни, че на тях също не са им изневерявали. Като цяло видът и статусът на връзката нямат кой знае какво значение, с едно малко изключение: една четвърт от хората, които не са наясно с връзката си са правили тройка с двама мъже, но никой от тях не е правил шведска тройка.

Притежанието на материални блага като цяло увеличава шанса ви за тройка. Всички стойности при притежателите на „каквото и да е“ са над средното, но шампиони са собствениците на вили и курортни имоти – 22,62% от тях са правили тройка с двама мъже, а 14,29% – тройка с две жени.

3-place2Влияе ли местоживеенето на шанса ви да правите тройка? О, да! Ако сте в село или малък град, шансът да правите секс с още двама е най-голям. Там всеки 10-ти е правил шведска тройка, но пък 1/4 от хората са правили секс в категория „двама мъже и една жена“.

3-placeВ Русе имате най-голям шанс за шведска тройка в пределите на България. Но ако не искате да се ограничавате до родината ни, най-добре идете направо извън Европа – там правят повече шведски, отколкото руски тройки. Най-малко тройки правят във Варна. По този показател морската ни столица се доближава до Европа.

3-professionКолкото до позицията в службата, искаш ли да правиш тройка, най-добре е да си мениджър. Държавните служители обаче правят най-много тройки с двама мъже и една жена: всеки четвърти го е правил! За сметка на това са на последно място по шведски тройки, най-вероятно заради големите данъци в Швеция и фактът, че уж са кралство, а имат повече депутати от нашите (техните са 349, но да не се отплесваме). Безработните са правили еднакво шведски и руски тройки, а всеки 10-ти анкетиран в майчинство е правил тройка с двама мъже, всеки 20-ти – с две жени.

3-branchВ кой бранш обаче тройките са по-популярни?

3-branchОказва се, че глобализацията силно влияе тройките. Хората, занимаващи се с транспорт, логистика, автомобили, авиация, администрация, човешки ресурси, интернет и електронна търговия правят най-много тройки. В дъното на класацията са архитекти, строителни инженери, счетоводители и финансисти, които (заедно с телекомуникации, които са в средата на класацията) знаят за тройка само от чертежи и изчисления, а за шведска такава не са и чували…

Всъщност, ако искате шведска тройка, търсете я сред хора, работещи в сферата на туризъм, спорт, отдих, хотели и ресторанти. ХоРеКа, туризъм, отдих и спорт са единственият бранш, където шведските тройки са по-популярни от руските. А ако предпочитате тройка с двама мъже, тичайте към офиса на секретарката или HR-ката: 3 от 10 се навиват! Всъщност, направихме допълнителна проверка с филтър по пол и при жените резултатът излезе дори малко по-висок. :)

Юристите и хората, занимаващи се с банки, кредитиране, застраховане и недвижими имоти са правили по равно и сравнително по много шведски и руски тройки – 15,15%. Прави впечатление, че и хората от сферите образование, наука, здравеопазване и фармация също не остават чужди на тройните секскоалиции.

3-branch2До утре, когато ще пишем за секс с участието на над трима души (и да, знаем, че се движим назад с програмата, но важното е, че се движим).



Публикувана на 02/10/14 23:43 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/0qSfcwrit4k/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване