02/16/14 09:56
(http://www.gorichka.bg/)

SEIMEI: ти избираш за коя кауза да дарят

Сърцето като символ на добрина е ключовият елемент във визията на SEIMEI.

Сърцето като символ на добрина е ключовият елемент във визията на SEIMEI.

Ето как разсъждават създателите на SEIMEI – като има толкова много възможности, логично е всеки да избере продукта, който би донесъл добро и на някой друг. И оттам нататък той да стане неговият обичаен избор. Красив замисъл, красиво изпълнение: напитките са създадени с дейното участие на супермодела Хелена Кристенсен. Тя е в процеса от начало до край – помага за определяне кои вкусове да бъдат пуснати, за дизайна на бутилките, логото на марката; тя е рекламното лице и председател на фондацията SEIMEI. При всяка покупка на напитка с марката SEIMEI фондацията дарява за благотворителна кауза. А това коя точно кауза, SEIMEI съвсем не решава еднолично. На сайта всеки може да посочи какво според него има нужда от финансова подкрепа и след това хората гласуват коя според тях идея е най-стойностна. А фондацията дарява за нея.

Отскоро имат и био- линия. Новите напитки с името “Fiber Fresh” са създадени със сезонни плодове, пълнозърнест овес, без глутен.

Сигурни сме, че всички са супер. Дано скоро бъдат намираеми тук, за да можем да помагаме и ние.

SEIMEI

 

Публикувана на 02/16/14 09:56 http://gorichka.bg/seimei-ti-izbirash-za-koya-kauza-da-daryat/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване