02/17/14 08:55
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

"живи легенди"


снощи гледах "живи легенди" втория филм на само 32 годишния ники илиев, който освен, че е хубавец, е и талантлив режисьор. филмът му е лек, непретенциозен, без цинизъм, нещо рядко срещано тук, с хубави млади актьори, чудесна музика, приятна история разказана честно, без напън. БЕЗ НАПЪН е много важно, защото тук напънът ражда страшни недоразумения. 

младежка история за приятелството и обратите на съдбата, разказана с приятно чувство за хумор. дори и микеле плачидо се появява и прави малка, симпатична роля. разбира се, не е съвършен, и не е и филм на който би се възхитил в-к "култура", което вероятно е качество, защото примерно не е "обърната елха", а от това печели и зрителят, не само режисьорът, който ще гледа филма си сам с 5 приятели. не е шедьовър, но и няма претенцията да е, а да забавлява. излизаш усмихнат, било ти е приятно! и е българско!
орлин павлов. това момче притежава пакет от качества равни на всяка световна звезда. възхитена съм от чар, естественост, хубост, талант, всичко. както казват американците "eye candy", бонбон за очите, камерата го обича. и добър актьор, който би могъл да играе доста неща.
ако искате да забравите за час и половина кочината в която се намираме, и да се разтоварите, "живи легенди" върши чудна работа. 
а ники ще става само по-добър, което е супер. имаме млад и много гледаем режисьор.


Публикувана на 02/17/14 08:55 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/02/blog-post_17.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване