02/20/14 11:01
(http://www.gorichka.bg/)

Чудесна нова социална мрежа за подкрепа на каузи

Yatoto_logo_size_L

Намерихме си прелюбопитна нова социална мрежа. Още от името й става ясно какъв е замисълът: Ятото се стреми да бъде не просто онлайн скупчване на хора, а по-скоро общество от обединени поддръжници, които искат да се движат заедно.

Вместо тъй познатото “Какво мислите?” (по-известно като „What`s on your mind?“), Ятото те подканва да споделиш защо си щастлив днес. Много мило. Така де, кога за последно се сети да попиташ някого за точно какво точно днес е щастлив?

Всъщност отговорът на този въпрос е и единият от начините да си спечелиш „билет“ – колкото повече натрупаш, толкова по-голям става шансът ти да спечелиш месечната томбола. Другите два са да изгледаш някоя от рекламите, избрани от мрежата или да привлечеш приятел в Ятото. А томболата определено си заслужава, наградата е изобщо непренебрежимите 15,000 лв. Те се разпределят поравно между теб, приятелите ти (стига да са поне 10) и – тук идва най-хубавото на идеята – подкрепените от теб каузи. Именно това е сърцевината на Ятото, повече хора да разберат за повече каузи. И да ги подкрепят.

Сега с неприкрита радост да си споделим, че Горичка е една от каузите в Ятото, избрани от победителя в януарската томбола, Емине Тахирова. Освен нас тя е подкрепила и фондация “Благотворител” и DMS – Единен дарителски номер. Правилата повеляват пълна прозрачност, така че, след като организациите инвестират спечелените средства в реализиране на мисиите си, следва да се отчетат пред хората в Ятото.

Искрено, желаем славни полети на ятата благотворители, дано вятърът на промяната им бъде попътен:)

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване