02/23/14 16:00
(http://ivo.bg/)

Вашисти противопоставиха руското знаме на украинското в София

Часове след като жалонът на съветското имперско присъствие в центъра на София беше пременен в цветовете на украинското знаме, група младежи вече усърдно се бореха с парцали да върнат обичайната му сивота.

Това били млади социалисти. Така пише в сайта на Бареков, шефа на корпоративния популистки проект „България без цензура”.

Това е партията, в която единият заместник на началника Бареков е повтарящият от години от екрана на БТВ Росен Петров колко е горд с русофилството си, а другият е Ангел Славчев- също толкова горд лидер на русофилското младежко поделение на Движение русофили в БСП . В този смисъл сайтът на Бареков е достоверен източник за това кой точно спринтира да се бори с украинското знаме от съветофилския фетиш в столицата.

Има обаче някои сбъркани неща в информацията. Младежите могат да се представят колкото си искат за социалисти, но са на първо място путинисти. А то не е едно и също- социалисти има в европейските страни. У нас си имаме работи с антисоциалисти, кланящи се на вожда на дивия руски капитализъм Путин.

Въоръжени с руското знаме, забито наблизо като да превземат някакво бойно поле, младите путинисти заличаваха в късния следобед украинския флаг от монумента на една армия, която нахлува и в България на 5 септември 1944-та под името „Трети украински фронт”.

Веейки руското знаме като антипод на украинското, младежите явно признават антагонизма между двата символа след клането в Киев, инспирирано от проруския сатрап Янукович, окуражаван от Путин.

Странното на претендиращите да са социалисти у нас е, че могат да са толкова предани на Путин, чиято полиция спуква от бой предимно левичарите, протестиращи срещу режима му . Левичарите от всички разновидности ядат по площадите на Москва редовно бой и от групите на нашистите- младежката организация „Наши”, подчинена на управляващата партия „Единна Русия”.

Както се вижда, нашите подобия на нашистите са всъщност хибрид между претенцията да са социалисти и имитацията на руските нашисти, за които не идеологията, а преклонението пред руския шовинистичен режим в Кремъл е водещата мотивация.

Те са си ваши, г-н Путин, направо са си вашисти!

Апропо, парцалената услуга, която извършват на паметника на Сталин, маскиран като чревеноармеец, заслужава адмирации в едно отношение: разчиства терена за нови изяви на родолюбиви българи!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване