02/23/14 08:20
(http://www.gorichka.bg/)

Как Aha!Car популяризират споделеното пътуване

shutterstock_109031264

Свежите агенти от Aha!Car потвърждават подозренията ни, че, ако не намерят път, ще прокарат нов. Планът им за популяризиране на споделеното пътуване из татковината и отвъд включва коопериране с големите БГ общини и първата победа е съглашателството с Перник. Съвсем логично, предвид огромния брой коли, пренасящи  човекоединици оттам към София и наобратно в рамките на понеделник-петък. На заглавната на общината вече се мъдри вежливото приложение, разработено от Aha!, с което всеки доста бързо и лесно може да намери своя вариант за излаз от града на миньорите.  Надлежната ни проверка установи, че цената на пътуването е 2 лв., което, съгласи се, си е супер. Като се добави и радостта от това да се движиш в компанията на хора с подобно на твоето мислене, знаейки, че правиш добро и на природата, звучи идеално.

Водят се преговори и с редица други общини за насърчаване зелените практики в придвижването на подопечните им. Дано скоро повече институции си кажат „Aha!“ и въведат приложението за споделено пътуване.

Така че, присъединявай се, доволно по-добре е да преодоляваме пречките по пътя към евентуалното светло бъдеще заедно.

Аha!Car

Публикувана на 02/23/14 08:20 http://gorichka.bg/kak-aha-car-populyarizirat-spodelenoto-ptuvane/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване