03/07/14 16:35
(http://ivo.bg/)

БСП отстреля Първанов за бракониерство в червения й резерват

Снимка: Нова тв

Стрелецът Георги Първанов беше застигнат от партиен рикошет.

Бавно развиващата се столетница, която предупреждавах, че нейният президент на РъБъ е готов да направи крачка към всяка пропаст, стига да му е лично изгодно, потвърди авторската ми прогноза с действията си, като изключи от БСП бракониерстващия в червените електорални ловни полета свой бивш водач по козите пътеки към най-вкусните властови пасища.

Честно казано, не съм искал да бъда толкова жесток с прогнозата си, но се оказва, че животът е по-строг от моята журналистическо-писателска присъда. Защото отлъчването от партийното стадо за един червен другар е направо като отстрелването на архар – ритуално убийство със снайпер, от който политическото животно няма шанс да се скрие.

Ще бъде интересно да се види, дали опитомителят на вълчицата Зорница, който се хвалеше да е първият човек в света, постигнал опитомяване на вълк, ще бъде хвърлен на вълците, като бъде свалена забраната да бъде притесняван от следователи, прокурори и съдии за деяния, които подробно съм описал в “Президент на РъБъ”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване