03/15/14 20:08
(http://ivo.bg/)

Москва пренарежда москалите на байганьовците си

Ммм, дааа…Руската пета колона в България се гърчи в необичаната за нея, но наложителна в новата световна конфигурация позиция, при която трябва да напусне лъжата за своята европейска същност, притисната откъм Азия на Путин да си заработи инвестираните рубли.

БСП съответно започна да маневрира около украинския каузс като руски диверсант, принуден да се обозначи най-после на вероломно завладяната територия.

Никак не е изненадващо, че започна ревизия на прекалено европейската ( по вкуса на съветофилите) позиция на БСП. Както е прието от времето на Сталин, това става на закрит пленум, на който обаче толкова открито са се карали кой обича повече Русия на Путин, че се е наложило да излеят информация в медийната канализация за състоял се раздор в обичайно единния им хор.

Ако държат да се знае, че външният министър Кристиян Виенин е бил „смъмрен“ на адски тайния пленум ( подчертавам- искат „мъмренето“ да не остане тайна, защото козируват пред строя на червените избиратели ) за близки до европейската позиция по Украйна изявления, можете да си представите всъщност за какъв скандал става дума!

Това е изненада само за желаещите да се изненадат.

Какво обаче да разчетем на обратната страна на палачинката, с която специалистът по лупингите Бареков за пореден път се опитва да прикрие лисичите си следи в сибирския сняг като алфа троянски кон в руската тройка, в която е впрегнат заедно с троянските съветофилски коне Росен Петров и Ангел Славчев?

На финала на този текст ви оставям насаме с цитат от актуалното му интервю в радио К2, в което обръща палачинката и срещу…Делян Пеевски. Вече и срещу него? !

Новият политик Бареков, който ползва невиждан досега у нас ресурс за предизборна мобилизация много преди да е учредил партията си, не просто декламира целта си да управлява България, но и самочувствието да бъде над всички останали политически субекти в България.

Бареков над всички? Бареков срещу всички?

Ако е вярно, че той вече е обърнал палачинката и срещу банкерския кръг зад него, това означава, че над Бареков има само една сила, която може да го носи на гребена на подобна вълна

Ще познаете коя е тя по факта, че Бареков е (вече) срещу всички участници в статуквото в България, но не и срещу истинския спонсор на проекта му извън България

Цитирайте ми една негова крива дума срещу Путин и ще се поправя. Макар да не е чудно и това чудо да стане, след като му е вменена ролята на вожд на маргиналите под мотото : „Маргинали от всички механи, обединявайте се“!

Явно кукловодите му вдигат залога, който в условията на задаваща се студена война ги кара да вадят на първа линия втория си ешелон наемници.

Най-вероятно началниците са преценили, че Пеевски носи повече негативи, отколкото ползи в ситуация на избори и са решили да го разк(р)ачат от своя спутник в българския микрокосмос.

Ето вещественото доказателство за новия обрат на палачинката.

Илиана Беновска: За 3 минути 3 пъти споменахте името на Бойко Борисов, но не споменахте нито един път името на Местан, Доган, Станишев?

Николай Бареков: Местан го споменах, също Пеевски, Станишев! Това са днешните играчи на политическата сцена!

Илиана Беновска: Все пак защо споменавате по-често Борисов, той не е на власт?

Николай Бареков: Дайте да говорим сериозно!

Илиана Беновска: Говорим много сериозно!

Николай Бареков: Г-н Пеевски и г-н Борисов са на власт може би 5 години. Вие мислите, че ГЕРБ управляваше без ДПС и без г-н Пеевски 4 години ли? Или мислите, че и сега г-н Борисов не крои да прави сделки с ДПС, с г-н Пеевски, с г-н Местан и г-н Доган?

Илиана Беновска: Разграничавам нещата на две, да, Борисов управляваше с Пеевски 3 години и няколко месеца. Откъде накъде сега говорите, че той продължава – какво казахте, че прави с Пеевски?

Николай Бареков: Продължава да ги търси и да крои планове, да се върне с помощта на ДПС на власт!

Илиана Беновска: Откъде накъде го твърдите това? С какви доказателства?

Николай Бареков: Гледах г-н Борисов, беше при Антон Хекимян. Изключително мило се изказваше за г-н Пеевски, призна си как е имало десетки срещи между тях. Как сядали двамата да обсъждат, къде, какви обществени поръчки трябва да има, защо да се строи детска градина, а не улица или улица, а не стадион.

Илиана Беновска: И?

Николай Бареков: Те си говорят като изключително близки любовници, г-жо Беновска!

Илиана Беновска: Вие ще ги изкарате…

Николай Бареков: Г-н Доган е най-големият политик в българската история, това не е Ваше или мое твърдение. Това се отнася и в политиката, нищо в политиката не е казано случайно!

Илиана Беновска: Какво Ви дразни в това, че Борисов общува с Пеевски, а не се дразните от това, че Станишев общува с Местан?

Николай Бареков: Няма нищо дразнещо в това да си общуват политиците, нека обаче всичко това да става прозрачно пред обществото. Аз съм заявил, че нашата партия няма да управлява с БСП, ДПС и ГЕРБ…

Илиана Беновска: Не си правете предизборната кампания, ще имате възможност…

Николай Бареков: Не е кампанията, това е истината!

Илиана Беновска: Сериозно говоря, извинявайте, че ви прекъсвам! Какъв е Пеевски, че в симбиоза с Борисов, те стават много силни и страшни, а не говорите за това колко силни и страшни са във властта Станишев и Местан?

Николай Бареков: Г-н Пеевски и г-н Борисов сега са в опозиция, пак във симбиоза, но в опозиция. За последната година и половина това са двамата политици, подали си оставката.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване