03/17/14 09:28
(http://ivo.bg/)

Руската ан(ор)ексия

Гледах тази сутрин по официозната ТВ7  увъртането на Илияна Йотова, която като евродепутат би трябвало ясно да защитава европейската позиция срещу руската агресия в Украйна. Увърташе включително и по явно по-важната за БСП тема за конкуренцията на предстоящите евроизбори с АБВ, оставяйки отворен въпроса за бъдещо сътрудничество с формацията на Първанов чрез една от най-глупавите поговорки, повтаряни папагалски от хората: „никога не казвай никога”.

Като автор на този текст казвам никога на педофилията, геноцида, масовия глад, руско анексиране на България- пълзящо или с военни средства. И съм сигурен, че има още много случаи, в които всеки нормален човек има всички основания да се закълне: „никога”!

Друг е въпросът до каква степен БСП е нормална партия, след като едновременно може да се прави на наследница на борбата срещу фашизма и същевременно да разчита на геносе Сидеров и неговите таварищи за своето днешно управление, с което наистина показва, че е готова на всичко заради властта и облагите от нея. Нормално е такива всеядни властолюбци да не казват „никога”!

Същевременно Асошиейтед прес цитира президента на САЩ Барак Обама, който уведомил снощи в телефонен разговор руския президент Владимир Путин, че Вашингтон никога няма да признае анексията на Крим.

Убеден съм, че Съединени щати ( на които един от телевизионните клоуни на Путин напомни тази нощ в руско телевизионно предаване за капацитета на руския ядрен потенциал да изпепели САЩ) са искрени в намерението си и думата” никога” никак не е пресилена. САЩ са дали доказателства за подобна принципност и в по-тежки времена. Те никога не признаха съветската окупация на балтийските републики. Никога! СССР се разпадна, но не и решимостта на американците да легитимират въдворяването на трите свободолюбиви републики след Втората световна война в лагера на империята на злото.

Япония, Франция, Великобритания, Германия ( да не изреждам още) реагират на демонстративното незачитане на украинския суверенитет от страна на Русия със същия категоричен тон, както и САЩ.

Нашите управляващи обаче са в списъка на мечкозависимите от Русия по идейно-рубладжийски съображения. Много е инвестирано в тях е дошло време да си оправдаят инвестициите.  За заблуда на противника обаче ( в лицето на българския народ, те се опитват да представят своята услужливост като загриженост за България, която щяла да пострада най-много при евентуален руски рикошет след западни санкции срещу нея. С което на практика се разграничават от Запада и се опитват да се подмажат на Путин.

Прислужващия персонал на Путин в България явно не разбира, че на практика слугува на русофобията, която е стимулира планетарно властелинът на Кремъл, обричащ страната си на всеобщо световно презрение. Дори Хитлер е имал повече международна подкрепа за аншлуса на чешките Судети и Австрия!

След това териториално преяждане Русия я очаква задавяне поради ан(ор)ексия.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване