03/19/14 12:06
(http://psabev.blogspot.com/)

Ще се видим след рекламите

Здравейте, приятели!

Много си обичаме блога. В продължение на над 8 години го държахме чист от банери и реклами, защото уважаваме мнението и времето ви. С преместването му обаче консумацията на процесорно време многократно надвиши 30-те разрешени минути на денонощие. Налага се да преминем на по-висок хостинг план, а той струва пари.

superhosting

Обяснено с прости думички, ние „живеем под наем“ в едно малко „апартаментче“ някъде в Интернет. Ние ви каним да разгледате, да прочетете и да си свалите информацията, от която се нуждаете (или пък не?). Естествено, всяко посещение означава „отваряне“ и „затваряне“ на вратата, „осветление“, ток, „вода“ и др. разходи… Накратко, в момента плащаме наем като за гарсониера, а посещаемостта на блога ни е колкото на средно голям мол. Направихме всевъзможни оптимизации, но, както виждате, потреблението на блога все още е над нормата. Представете си как бихте се чувствали, ако над 1000 души на ден посещават комшиите ви постоянно. По стълбището и пред вратите ви е блъсканица, асансьорът се претоварва… Естествено, ще ги помолите да се изнесат и да си наемат по-голям офис или собствено жилище.

Съответно, ние сме в тази ситуация – налага се да закупим по-висок хостинг план. Но понеже не печелим от блога си, това става проблем. Защото някакси не е честно да инвестираме значителна сума, а да не получаваме нищо в замяна. Ето защо се налага да сложим рекламни банери в блога си. Всичко друго остава непроменено!

Решихме да използваме банерите на нашите приятели от Grabo.bg. Поради няколко причини: хората, държащи и движещи Grabo.bg са ни приятели; рекламите им не са дразнещи, не изскачат глупости, офертите са наистини добри, сайтът е отлично програмиран, а с настройките, които направихме дори се показват оферти горе-долу свързани с това, което четете. Освен това, самите ние сме многократни техни клиенти и знаем много добре за качеството на услугите им. Рекламните банери са разположени в дъното на всяка публикация, както и в sidebar-а и footer-а на страницата – общо взето места, където не би трябвало да дразнят много.

Разбира се, ще се радваме много, ако кликвате на рекламите в нашия блог, преди да купувате нещо през Grabo.bg. В този случай ние получаваме комисионна, а с парите от нея вие получавате един по-бърз, стабилен и добър сайт.

Благодарим ви за разбирането!

Публикувана на 03/19/14 12:06 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/2G-ddK6aIgc/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване