03/21/14 16:06
(http://ivo.bg/)

Българофоби вече зоват Путин за “освобождаване” от ЕС

“Президентът Росен Плевнелиев в момента стои като кулата в Пиза, а тя е наклонена към страната на ГЕРБ. Бойко Борисов се дължи като доносник спрямо България. Това заяви лидерът на БСП и европейските социалисти Сергей Станишев”.( Vesti.bg)

Като автор на книгата „Премиер на РъБъ” с главен антигерой Бойко Борисов- заради което герберолюбивите ми сънародници ме попържат доста в собствения ми блог, съм имунизиран срещу подозрения за подпазвачество към лидера на ГЕРБ. Горният коментар на Сергей Станишев обаче е толкова долен от фактологическа гледна точка, че съм провокиран да реагирам с риск да бъда запозрян несправедливо във внезапен пристъп на симпатия към  Бойко Борисов.

Истината е, че с доноси срещу България масирано се занимава руската пропаганда и нейните адепти в България. Писал съм за това, но спестих имената, за да не бъда упрекван, че „правя списъци”.

Московските душмани на България не жалят сили и средства по обругаването на европейска България за целите на внушението, че членството в Европейския съюз носи бедност, нещастие и деградация. Машината на Путин по отвратителен начин си служи с примери от България, обилно онагледявани от небезизвестни българи, които се жалват един през друг от западното иго в България.

Във филма „ България умира тихо”, произведен по поръчка на кремълския гьобелсов център РИСИ ( Руски институт за стратегически изследвания) от мненията на известни русофили в България, гарнирани с всичко най-гадничко, което може да се каже и покаже за съвременна България, нашата страна е представена като окаяна европейска дупка, деградирала до това състояние поради откъсването й от СССР.

Сред доносниците, участващи в тази надпревара по очернянето на България, са социолозите Андрей Райчев и Кънчев Стойчев, журналистите Валери Найденов и Иво Христов, политиците Румен Овчаров, Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов…И нито един руснак не е ползван в тази пропагандна боза, в която също няма нито едно различно мнение по въпроса. Явно така са преценили за по-ударно посланието за пропадналата под европейско робство България.

Станишев, шеф на европейската ПЕС, би трябвало да се възмути от това, ако наистина милееше за България и нейния европейски път.

Или от това ( публикувам му на руски характерен пропаганден донос на българин за руска медия , за да схване по-добре):

73% жителей Болгарии поддерживают воссоединение Крыма с Россией

20 марта 2014

Болгарское информационное агенство “Фокус” провело опрос читателей на тему: “Должна ли Болгария признать результаты референдума в Крыму”?

По результатам опроса, 72,86% полагают, что Болгария должна признать итоги референдума;  23, 96% ответили отрицательно, и остальные не определились с позицией.

Руководитель Неправительственной организации “Едины за Болгарию” Димитр Здравков так прокомментировал для ИА REX итоги опроса:

“Позиция властей Болгарии и народа Болгарии абсолютно диаметральны. Болгары с огромным интересом и надеждой следят за развитием ситуации на Украине. Многие видят в России освободителя от ЕвроСоюза, который довел страну до нищеты и демографической катастрофы. Я только что вернулся из России, и поражен теми позитивными переменами, которые в ней происходят. Если Путин нашел лекарство от коллапса для России, то не мог бы он поделиться этим лекарством с болгарами? А мы активно поддержим его действия.  Действительно, большинство болгар считает, что референдум в Крыму – это начало новой эры для мировой политики. Если власти Болгарии этого не понимают, то они идут против интересов собственного народа”.

Видните русофили в България вече открито призовават Путин да “освободи” България от ЕвроСъюза, но явно и това не пречи на др. Станишев и компанията му  зле маскирани на европейци управляващи съветофили.

Не знам колко наклонен към Борисов е президентът Плевнелиев, но че Станишев е склонен да приписва другиму наклонностите на собствените си съмишленици българофоби, е видно от факта, че няма нищо против те безнаказано да ругаят тъкмо европейската ориентация на България, за която той е отговорник на върха на евросоциализма, откъдето вероломството на Москва е видно за истинските европейци, но не пробива някак си през замъглените от сълзливите митове за дружбата очила на българското социалистическо съветолюбие.

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване