03/28/14 08:42
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

Hello, comrades!


Като видна американофилка харесвам почти всичко американско, но като себе си не харесвам никакви наколенки, освен ако с началото и края на Икарите с "американския" хор режисьорът им не се подиграваше със склонността ни към такива, което струва ми се е моя напразна надежда:))) Такова публично навеждане към Америка в стил нео-соцреализъм гледаме за пръв, и надявам се, за последен. Цялата церемония беше като концерт в мормонска църква. От двамата водещи ми хареса соц персонажа, а малката скаутка ме върна няколко десетилетия назад въпреки сменената униформа. "КОЙ" няма да коментирам, първата буква може да бъде заменена с "н" - "НОЙ" раздаде наградите и спаси всички ни от руския потоп:))) На финала ми липсваха обявени с екзалтиран глас от заслужилата девойка кошници с цветя от президента на САЩ Барак Обама, Окръжният комитет на град Вашингтон, щат Колумбия, както и от останалите 52 американски щата. 
Няма как да приема снощният спектакъл насериозно извън ПРЕКРАСНИТЕ НИ АКТЬОРИ, които заслужават наградите си. Congratulations, scouts, you deserve a cookie:))) 
Всяка религиозна форма лишена от основата си, присъствието на Бог, и вкарана в политически контекст, се превръща в празна опаковка с тоталитарен стайлинг.
Публикувана на 03/28/14 08:42 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/03/hello-comrades.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване