03/28/14 01:51
(http://asktisho.wordpress.com/)

La Dolce Vita

Dolce Vita

Изт: http://yvanrodic.com/

Yvan Rodic, по-известен като Face Hunter, е роден във френската част на Швейцария. Упражнявал е копирайтърско перо в Leo Burnett и Saatchi & Saatchi. Не минава много време преди да обедини таланта си в писането на реклами и на текстове за модни списания с усета си да улавя моменти от събитията в града, който тогава го приютява – Париж. През февруари 2006-та като на майтап започва да публикува резултати от работата си онлайн и така се ражда Face Hunter. В блога му ще намерите над 150 градове с различни фотосесии от всеки от тях.

Споделянето онлайн превръща Yvan Rodic в истински феномен на модната сцена. Аудиторията расте до милион посетители на месец. Yvan вече не само отразява трендовете, но и започва да ги създава. Почти на шега му стават клиенти:  GQ, The New York Times, Vogue, Sundance Film Festival, Befeeter, Absolut, Canon, UCLA, Volvo, Motorolla, Observer, Тelegraph, The Independent и много други…

Заваляват покани за лекции и за участия във всички столици на света, които имат нещо общо с модата и Yvan се мести в Лондон, за да покрива по-лесно европейските, азиатските и транс-атлантическите дестинации.

В блога му няма да намерите стандартните fashion сесии, точно обратното е. Моделите са несъвършени, но живи. Градовете – също. Ситуациите са непринудени. Мацките са „off the hook“. Случките са афтър-парти. Общуването е лично. Каня ви на едно пътешествие из La Dolce Vita („сладкият живот“ ) през очите на непринуден фотограф с набито око за детайла.

Внимание, блогът е пристрастяващ и може да отнеме часове! Препоръчителен алкохолен контрол:  мента, джин, тоник, водка, De Phazz, Mobi. Цъкайте върху Cities  и приятно пътуване!

Тихомир Димитров 

 


Публикувана на 03/28/14 01:51 https://asktisho.wordpress.com/2014/03/28/la-dolce-vita/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване