03/29/14 12:17
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

"ной"


щях да постна нещо за една циганска песен, но ми доскуча и го изтрих.
гледах два много добри филма. "august: osage county" в който изненадата е джулия робъртс, която прави страхотна роля, съвършено различна от всичко, което е играла до сега. мерил стрийп си е мерил стрийп, каквото и да изиграе, то е съвършено. тъжна картина на едно обикновено американско семейство. много добър филм.
"ной" не е филм за предубедени хора срещу библията или евреите, защото доказва гениалността и на двете. историята на ноевия ковчег разказана от дарен аронофски просто слага всичко на място по особено жесток начин. и нищо не се е променило, то е такова, каквото авторът или авторите са го преживяли, почувствали и написали. цивилизацията не е променила с нищо хората, описаните събития са се "случили" преди хиляди години, хората са били потънали в жестокост и разврат, и йехова е решил, че човешкият род не заслужава да живее за разлика от животинския. напълно валидно е и за сега.
който търси вдъхновение за книга, филм или сериал с интересни образи и конфликти, напълно извън религията, мисля, че няма да намери нищо по-добро от библията. всичко е измислено и разказано там. най-гениалната литература на всички времена.
Публикувана на 03/29/14 12:17 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/03/blog-post_29.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване