04/07/14 20:57
(http://ivo.bg/)

Тъпо острие на червената пропаганда

Няколко думи за Александър Симов, платен от в. „Дума” (вестник, спонсориран от Кремъл, за което скоро ще публикувам данни) и „добро момче”, според Митьо Гестапото ( цитат от предаване на БТВ)…

И понеже е платен, смята, че обектите на неговото квичене няма как да не са на копанята на „траншове”, с което си обяснява, че имат дързостта да не грухтят в хор с властта, която той защитава с бивни и копита.

Този недорасляк, след като му обърнах внимание и му публикувах налуден текст в книгата си „Течна друба” ( в тираж 11 000), явно се е взел толкова на сериозно, че не може да напусне пиедестала на своята низост.

Заел се е с непосилната за толкова малък човечец задача да обобщи, оплюе, низвергне, заклейми и удави в злъч …”Десните интелектуални говеда”.

Хризонтът на зурлата не стига по-далеч от нея и оприличава опонентите на говеда.

Направо по Оруел и неговата „Животинска ферма”, в която прасетата управляват!

Същият обаче вече се е качил на токчетата на евролистата на БСП и се чувства все по-голям като кандитат за евродепутат.

В поредната си проправителствена писмена (пледо)ария на клеветата, въпросният другар пръхти от възмущение, че някой посяга на властта. Но не намира нито дума да опонира на основната (ми) теза, че Орешарски се намира в международна изолация сред евроатлантическата общност.

Този „пропуск” кандидатът за евродепутат от БСП Симов се опитва да навакса отново с комплексарски сексуални намеци за нечия ерекция. Хуморът му обхваща обикновено шеговити обещания за голи снимки на дебели депутатки, надникване в деколтета на други подобни и видения за ерекции – такива ги пише обикновено.

 

Пада си също по животинските работи, както се вижда.

 

Моя милост вече е удостоен с какви ли не ругатни от въпросния любим гост на българските телевизии ( канен ударно от възцаряването на това управление насам в качеството на негов журналистически говорител). Същият крещя насреща ми\ни в опит да провали един законен митинг следното: „фашистки п.тки” и „никога на колене, пред фашистките свине”.

 

Вече добавя и „говедо”.

 

За илюстрация цитирам част от най-новия изблик на този недорасляк, за да се види колко тъпи са остриетата на червената пропаганда ( с уговорката, че същият псува по списък още много други автори на текстове, определени от него като говеда- оставям на тях да преценят, дали да отговорят на квиченето му).

Ако остриета ( на пропагандата) им са толкова тъпи, какви ли са тъпаците им?

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване