04/08/14 20:50
(http://ivo.bg/)

Пеевски в немилост: едва втори в листата на ДПС

Движението за права и свободи ( ДПС) номинира за евродепутат рекордьора си по отсъствие от работа (направо втори Ахмед Доган по този показател!) в това Народно събрание Делян Пеевски.

От една страна, това е правилно по принцип: време е не само българският парламент, но и европейският, да се запознае лично с феномена на успелия мъж на 33 години – стига той да пожелае да почете работно си място с присъствието си, с което не глези недостойния за тази чест български законодателен орган.

От друга-дали номинирането на Пеевски може да предизвика недоволство и дали това би могло да стане политическа провокация?

Депутатът от ДПС Алиосман Имамов  отговоря пред репортери днес:

“Защо Делян Пеевски да няма право да бъде номиниран за евродепутат според вас? Подобни оценки могат да се правят за всеки един номиниран от областните структури на движението.”

Единственото тревожно обстоятелство около номинирането на уважавания от цяла София г-н Пеевски е слухът, че той щял да бъде  унизен да бъде втори в листата на ДПС.

Това е несправедливо, неетично, неблагодарно и нетърпимо посегателство срещу правата, свободите и заслугите на г-н Пеевски като незаобиколим фактор.

Кой друг, ако не той, е прославил повече партията си от година насам?

Пеевски е №1 и това е факт, потвърден от феновете, прославящи  неговото име по улиците и площадите на столицата ни месеци наред след като той беше номиниран за началник на тайната ни полиция.

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

Пеевски си тежи на мястото!

От ДПС грешат, ако не го направят водач на европейската си\ни листа!

Р.S.      Нека от ДПС не забравят, че  тяхната конкуренция не спи и вече (но)минира срещу Пеевски др. Александър Симов от БСП, който също е млад, симпатичен, добродушен и неустоим чаровник.

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване