04/15/14 15:24
(http://ivo.bg/)

Индийски апо(гей) в световната изолация на Путин

Минавам онзи ден на пъпа на София край „попа”и що да видя: двама охранени чернорубашници, досущ като руските си прототипи от царско време, увековечили в международната езикова съкровищница думата „погром” с безчинствата си срещу евреите, опънали чернеещ транспарант с надпис „Европо, блуднице вавилонска!”, гарниран с траурно изглеждащи кръстове.

Нямаше да се поинтересувам за какво точно събират подписи- явно си беше за излизането на България от ЕС и НАТО. Дали бяха точно от „Атака” или от друга русофилска организация, няма значение. Важното им беше да се изкажат на висок глас за европейците като „пе….си” ( и да се огледат да видят ефекта от подвига си).

Това се изясни, когато към тях се приближи заинтригувана бабичка- от онези, най-милите, каквито ги рисуват по карикатурите. Дребна, съсухрена, прегърбена, със забрадка и бастун. И май доста глуха. Поради което чернеещите (ю)наци започнаха да губят търпение при агитацията. Тя явно не ги разбираше, не ги чуваше или не ги възприемаше. Накрая започнаха да й крещят, за да схване опорната точка на Путин.

„Бабооо, в Европа са пе….сиии… искат и нас да ни направят пе….сииии”… затова ние ги мразииим”, долиташе до мен вече в трамвая високият им наратив!

Бабката обаче явно не хващаше лесно вяра – колко ли е лъгана от всякакви млади и стари агитартори през живота си?!

А може пък и да си е имала собствено мнение, нищо че нямаше вид на самодоволно добиче или на младо момиче. И май им противоречеше, защото двамата (ю)наци взеха да й съскат, че не е права, че „ и у нас ги има”, че и „без Европа ще си бъдем  добре” (трябва да им беше казала нещо вбесяващо положително за Европа- как да я нариташ с кубинките край паметника на патриарх Евтимий посред бял ден, мъка…).

После трамваят ме отнесе и не разбрах как е приключила предизборната тирада на двамата (ю)наци.

Днес обаче ме отнесе като мълния една новина от русофилския сайт КРОСС и направо се наелектризирах от съжаление към тукашните и руските (ю)наци. Оказва се, че цял един субконтинет изплува изневиделица от дълбините на Индийския океан като изгубен досега във вълните му малайзийски самолет и се е показал на картата на гейовете, която досега Путин и последователите му привиждаха в розово само в Западното полукълбо.

КРОСС/ Върховният съд в Индия призна съществуването на “трети пол”, който не е нито женски, нито мъжки.

Това решение гарантира на транссексуалните същата закрила на правата им, с каквото се ползват традиционните два пола, съобщи Франс прес, цитиран от bTV.

“Това не е социален или медицински въпрос, а въпрос на човешки права”, мотивира решението един от съдиите.

Делото, по което Върховният съд се произнесе, е от 2012 г. и е заведено от група активисти за правата на човека начело с известния в Индия активист за правата на евнусите и транссексуалните Лакшми Нараян Трипати. “За пръв път днес съм много горд, че съм индиец”, коментира пред медиите Трипати.

Съществуването на “неутрален пол” беше признато и от Австралия в началото на месеца.

В Германия и Непал пък допускат в графата “пол” на личните документи да се поставя “Х”, за да се обозначи неутрална принадлежност”.

Това е не просто черна индийска неблагодарност за огромните руски оръжейни доставки- направо е индийска русофобия насред титаничните самотни усилия на Путин да рекламира агресията си в Украйна като отпор срещу западната „гейска” деградация. Изведнъж на везните на Запада се качи Индия с нейните милиард и много стотин милиона жители.

Най-непоносимото за Путин и хетеросексуалния му харем от мъжкарски евнуси у нас е, че се доказа най-страшното му подозрение: за всичко е виновна демокрацията! Решението на индийския съд ( забележете!) поставя огромната нация на картата на „позора” ( по критериите на руските комплексари и тукашните им другари) не за друго, а защото „непълноценните” също имали човешки права.

Божкеее, да стане Хитлер от гроба пак ще си легне доброволно, като види в какво се е превърнала прародината на свастиката под влиянието на омразната декадентска британска плутокрация, заразила Индия с демокрация- този спин за руската ортодоксалност!

Само един Путин и неговите местни помагачи в България останаха да бранят хетеросексуалността на идеологиите със социалистически корени, като фашизма и комунизма!

Това за човешките права на нечовешките същества наистина може да го измисли само една демокрация, а Индия е най-голямата в света.

И какво излиза?

Най-бързо размножаващият се огромен индийски народ попада в графата на Путин като „гейски”, докато самият Путин се репчи и учи света как да се размножава от позицията на ялов бащица- защото е яхнал един от най-бързо измиращите народи на планетата.

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване