04/24/14 14:17
(http://nname.org/)

По стъпките на гладната Панда

food_panda_bulgaria

Доста често се прибирам по ниекое време, отварям хладиника и хоп изненада – няма нищо за ядене.

Foodpanda е международна система за поръчки на храна, която вече оперира и в България. Работи като сайт или като ап за андроид и въйфон.

Пандата използва геолокация и на първа стъпка ще се опита да предсткаже къде се намираш в момента. За София отгатва улицата, но не и конкретния адрес, което е и технически невъзможно. По-натам ти показва списък с ресторантите, които предлагат доставка до района. Можеш да избираш от менюто им и не забелязах да слагат някаква надценка. За първа поръчка се налага да направиш лесна регистрация.

Foodpanda работи като агрегатор на индивидуалните услуги на ресторантите явно идеята е да откриеш какво има наоколо и горе-долу на какви цени работят. Например отиваш на купон в Дружба, храната свършва още в 9 часа, вадиш си телефона и поръчваш някаква пицичка. Блясваш като бог на кибертехнологиите и за първи път смартфона ти върши някаква конкретна работа.

Качеството на услугата е добро, но все пак е лимитирано от качеството на наличните ресторанти. Например никой не работи след 12 вечерта и рядко нещата идват за време под 1 час. Услугата е една и съща с това да се обадиш в конкретния ресторант по телефона.

Като цяло си струва да си инсталираш ап-а и да го имаш на въоръжение.

Публикувана на 04/24/14 14:17 //feedproxy.google.com/~r/nname/~3/eLjMAbZkbpw/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване