04/30/14 07:10
(http://vasvalch.com/)

За туитенето по сватби като платена услуга

wedding smartphone photo

Правят ми впечатление все по-странни и по-странни услуги, свързани със социалните медии. И нормално – social-средата все още е един Див Див Запад, в който има множество незаети ниши. Не се знае от коя дупка ще изскочи заек, затова и опитите за развиване на social-услуги са повече от интересни.

Технологичният редактор на Huffington Post обаче наскоро получи едно от по-любопитните предложения за услуги. Ако си мислите, че става дума за поредната платформа за споделяне на снимки или нещо такова, лъжете се. Всъщност, услугата е свързана с едно от събитията, за които хората са склонни да похарчат най-много пари – сватбата. От W Hotels in New York предлагат услугата Social Media Wedding Concierge. За скромната сума от $3000 получавате:

  • Туитове на живо от церемонията и сватбеното тържество
  • Снимки и видеа в Instagram и Vine
  • Използване на специален хаштаг за вашата сватба и подканване на гостите да го използват
  • Създаване и поддържане на сватбен блог преди и след деня на бракосъчетанието (не се споменава точен период)
  • Създаване на бордове в Pinterest за желани подаръци и идеи за медения месец
  • Social-обобщение в Shutterfly албум с най-важното от подготовката и самата сватба – разбира се, с избрани туитове и Instagram-снимки

Bianca Bosker, не е особено впечатлена от информацията и завършва коментара си с “Please, stop”. Но пък мога да се съглася, че със сигурност има аудитория за такава услуга – хората са жадни за внимание, нали?

wedding tweets

___
снимка: HyperXP.com

Постът За туитенето по сватби като платена услуга е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Публикувана на 04/30/14 07:10 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/QT6Rfss-0sY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване