05/26/14 07:26
(http://ivo.bg/)

Кадри от неприличния филм НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ в ноща след изборите

Без претенции за изчерпателност, ще се опитам с няколко примера да компенсирам една несправедливо пренебрегвана класация на партии и личности според нахалството на реакцията им след вчерашните европейски избори в България.

 

Подреждането в класацията НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ не е задължително според тежестта на наглостта, килограмите и сантиметрите на изявилите се нахалници ( независимо от предизборното подсказване на Бареков, че оценява значимостта си със собствените си 120 килограма).

 

-Бареков упрекна циганите, обидено натъртвайки именно върху думата „цигани” , че са гласували за други партии. Явно не може да преглътне факта, че се опита собственоръчно да ги подкупи демонстративно с кебапчета, които лично обръщаше на скарата в една ромска махала като палачинки, а циганите се оказаха неблагодарни за това негово благодеяние.

В лично качество Бареков заслужава да оглави все пак класацията НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ по още две причини- той едва сега „забеляза”, че атакистите са всъщност руски националисти и то при положение, че двамата му заместници Ангел Славчев и Росен Петров са същите ( Славчев за пореден път се похвали с русофилството си в заключителното си предизборно изявление по радио К 2).

Също в лично качество шефът на „България без цензура” нападна шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков заради правдивия видеоклип за срамните и добре известни публични факти от бурния ексхибиционистичен живот на Бареков ( от пошлите му изяви в пловдивска кръчма до милионерския му връх на нахалство, полято с френско шампанско). Нагло е да заклеймяваш фактите, сътворени изцяло от теб, показани и доказани с видеоматериали, в които няма грам измислица.

А още по-нагло беше, че Бареков се опита да неглижира тези факти, като се скрие зад факта, че е успял да излъже доста хора да гласуват за него, пледирайки за уважение към себе си като производна на уважението, което е дължимо на гласоподавателите по принцип.

-Нахално беше прехвалената българка от Франция Достена Лаверн още при първата си реакция на достоверните слухове за изборната катастрофа на БСП да обвини за това избирателите, които не били разбрали изтънченото й европейско послание. Опитът й да се измъкне от нахалната поза, след като проумя какво всъщност вади на показ пред телевизионната камера, не й помогнаха да заличи впечатлението от проявената наглост в стил „ този народ не ме заслужава”.

- Нахалното хилене на Сергей Станишев по време на погребението на партията му в ефира на БНТ, излъчваща пряко пресконференцията му, само по себе си беше достатъчно, за да стане част от класацията НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ. Не и за него. Това на Станишев не му стига. Ето защо той за пореден път се опита да употреби елементарната математика като за елементарни мозъци ( за каквито нахално определя явно собствените си избиратели) на сбора от гласовете за БСП и ДПС, въобразявайки си, че с това може да тушира унижението на червените, повечето от които са бесни именно на депесарите по места ( и на Местан в центъра) за доминиращата роля в брака, скрепен с целувката между Станишев и Местан.

- И все пак, горните прояви на наглост може и да са убегнали на позадрямалите зрители на неприличния среднощен филм НАХАЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ, но и без да бъде непременно буден българин всеки е подскочил от начина, по който Делян Пеевски отново надскочи всички и себе си дори. Този детонатор на многохилядни и многомесечни протести поиска извинение.

Не, не поиска да се изви, а обратното- поиска да му се извинят на него!

Читателят може сам да пренареди класацията, използвайки правото на преференция в задраскването.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване