05/28/14 19:40
(http://ivo.bg/)

Млади шегаджии в БСП подритват столчето под краката на столетницата

За външни лица не е тайна, че за БСП първи април никога не свършва. Но изборите за европарламент помогнаха и на някои незрящи вътрешни хора евентуално да прогледнат – някои дори изпреварващо, поради което просто не са отишли да играят отново ролята на електорална патерица за столетницата, която пуска на предна линия млади лигльовци за умиление на собствените си възрастни избиратели.

Слухът, че кандидатът под номер 8 в листата на БСП Александър Симов е получил много преференции и е на ръба да бъде избран, се оказа активно мероприятие за замазване на срама от избирането погрешка на знаменития “Любимец 15″ Момчил Неков, пише OFFNews.

ЦИК оповести официалните резултати от изборите и имената на кандидатите, които са получили значим преференциален вот. Сайтът OFFNews припомня:

„В БСП такъв имат четирима души.

Първи е щастливо попадналият под номер 15 в листата на БСП (също с номер 15) Момчил Неков. Той е събрал 8,05% преференция. Втори е председателят на партията Сергей Станишев с 6,61% преференция. На трето и четвърто място са Илияна Йотова и Георги Пирински, които имат под 5%.

Слухът за преференциалното избиране на журналиста от в. „Дума” (членът на „Русофили” и на младежката организация на БСП Александър Симов, популяризиран както никой друг гастрольор в телевизионните студия на водещите по гледаемост телевизии в България, откакто Орешарски е на власт, което е една от най-перфидните форми на политическата корупция у нас- бел. ivo.bg)тръгна от негови приятели. Те твърдяха, че са броили протокол по протокол качените в ЦИК документи и изкарват много близка до нужната бройка преференции.

OFFNews получи потвърждение от средите на Левицата, откъдето няколко души потвърдиха, че социалистически младежи броят протоколи и според различните сметки бройката варира между 25 и 27 000 преференции.

Самият Александър Симов коментира пред OFFNews новината многозначително. Точните му думи бяха: “Така ми казват хора от пресцентъра, но още не смея да се зарадвам.”

Малко по-късно Мая Манолова опроверга тези твърдения.

Още по-късно, т.е. днес, се потвърждава старата новина, че от другарите с болшевишката налудност в изказа могат да се очакват всякакви подигравки с публичността.

Защото са болшевики, които се представят за социалисти.

Междувременно въпросният Симов, който искрено се зарадва колко го харесвали избирателите и как били на път да го пратят в Брюксел (и сподели тази радост в интернет), изстреля картечен откос в гърба на своя благодетел Станишев с демонстрация на задоволство, че връстникът му Момчил Неков прецаква лидера ( по технически причини) и се кани да му ритне столчето в листата партийните номади по пътя към Брюксел.

Не се наемам да предричам на Симов бляскава кариера с прегризване на лидерски гърла. Но при цялата условност на сравненията не мога да не припомня, че Ленин си отглежда Сталин ( който ускорява сифилистичната му смърт ) ; Сталин си храни и пои Хрушчов (който му танцува на гроба след като му е танцувал на много среднощни запои); Хрушчов приютява в пазвата си едрата змия Брежнев ( който му спретва класически преврат) и т.н.- чак до заговорниците срещу Живков и войната на Станишев с политическия му бащица Първанов.

 

Нищо ново не очаква и отново проваления на избори Станишев, който очевидно не е внимавал в час по история на КПСС и слугинските и партийки. Вероятно се е надявал, че си подготвя лоялна млада смяна. Всъщност тя си остава известната от болшевишката пропаганда Млада гвардия ( уж предана на партията до смърт,добре обучена от предшествениците си кръвожадна банда млади властолюбци ). Тя ползва гърба на лидера за кариеристично катерене по него, за да го докопа за гръкляна.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване