07/03/14 15:22
(http://ivo.bg/)

Нихната власт умира с “южен поток” на уста

Имаме документално доказателство, че нашите русофилски управленци са свръхчовеци ( в смисъл, че всичко човешко им е чуждо). Подробностите след малко…

 

Неотдавна в Германия бяха публикувани писма на войници от Вермахта по време на Втората световна война, следени в рамките на проучване на истинските настроения да воюващия германец. Гьобелс се е надявал да ги използва за пропаганда, но се е отказал. Защото станало ясно, че представяните като свръхчовеци германци в униформа никак не са били щастливи да воюват, тъгували са за близките си и съвсем не са умирали с „хайл Хитлер” на уста, а в последните си мигове са призовавали майките и любимите си.

 

Можем да бъдем сигурни, че и червеноармейците, за които ни убеждаваха пропагандно, че са мрели от любов към диктатора с името на Сталин на уста, по нищо не са се различавали в това отношение.

 

Не така човешки стоят нещата обаче с българските рубладжии.

 

Днес властта им де факто се лиши и от парламентарния смокинов лист, след като и ГЕРБ напуснаха парламента, който няма как да работи без кворум. Орешарски е жив управленски труп, чиято кончина под формата на оставка е въпрос на време.

 

Това обаче не пречи от управленската морга да долитат клетви за вярност към поетите ангажименти към Москва. Техен изразител стана външният министър Кристиан Вигенин.

 

Макар тази власт да е в кома, тя обеща България да продължи строителството на газопровода “Южен поток. Това щяло да стане след „няколко седмици” след като същата тази мъртва власт получи разяснения от Еврокомисията. Това е заявил в Белград министърът на външните работи Вигенин, цитиран от “РИА Новости”.

Както се вижда, нашите бойци на руския енергиен фронт се борят дори и посмъртно да изпълнят заръката на Кремъл. Това го могат само свръхчовеци или просто същества, лишени от човешка нормалност, които и в последните си управленски мигове не могат да се смирят пред неизбежния край на техния разгул, сред който живяха цяла година.

 

Нихната власт власт не умира с “мама”, а с “южен поток” на уста.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване