07/08/14 18:57
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

северно сияние


бях тръгнала да отговарям на един статус, но стана есе, така че:
тази градушка е от американците. те искат да ни унищожат. преди това обаче още по-голям ужас са ни подготвили - да ни стане суперзле от преяждане с всякакъв род лейбъли.
thank you, jesus, for the organic kinoa especially in a salad from a politically totally independent goat, with glazed walnuts and farmer's market freshly picked arrugula, jesus, honest to your dad, we love it. send him our love please. amen:)))
а руснаците, our precious, гледат и не могат да се намесят в този разврат на изобилието. самоотнели си човешките права в къщи, тичат като полудели из сен тропе, самоунищожават се по американски с материя. уж като през трийсетте, обаче има една втора световна война между стара европа и тях.
америка е носталгия по добрия стар рим, който беше толкова фотогеничен. паметниците му са секси, добре облечени когато са облечени, облечени или не, мъжете излъчват красив ум и власт, жените изглеждат не по-малко умни и властни.
добрите новини от милата русия са, че изчезват безследно режисьори. вероятно и други хора изчезват, но как да знаем, когато е ясно, че няма как да знаем. не само се подслушва свободно като в америка, но едуард сноудън кацна с парашут на червения площад като беглец за свобода. въжетата от парашута му се уплитат около мумията на ленин, той взима, че се събужда, мир на формалина му, и не ни казват. само подсказват.
сноудън революционерът, конан микропроцесора, трети братовчед на асанж по "това, което виждате ви изглежда като това, което виждате, но не е".
какво може да излъже един интелигентен човек да има друг освен чисто исторически интерес към този вид отношения?
минало несвършено. северно сияние. сърцето се свива от романтика и плам.
и понеже американците са големи гадове падащи си по големи неща, изпратиха градушка като яйца. бий с градушката тия тъпи българи, private ryan, и вие, джим морисън, кери и джак никълсън, праснете с едно ледено яйце тази българска кола.
руснаците обаче с heavy metal, директно с танковете там, където се налага.
baby.
Публикувана на 07/08/14 18:57 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/07/blog-post_8.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване