07/22/14 07:04
(http://de-zorata.de/blog/)

Пак американски номера

maiskolbenМилен Радев

Америка е изобличена!

Светът сочи с пръст и пита “На чия мелница леете вода, господа украинци?”

От винаги добре информирани източници, базирани на стратегически важна позиция на Софийския четвърти километър, научаваме, че истината за произшествието на 17 юли в Украина е излязла на бял свят.

Самолетът е свален с изстрелян от маскирана полева площадка на частната армия Blackwater царевичен кочан от американски генноманипулиран сорт. Бойната глава е задвижвана с горелка на шистов газ (добит чрез фракинг!)…

Цялата акция е предназначена за отвличане вниманието на европейската общественост от разгула на израелската военщина и от скандала с подслушването на германски политици от NSA!

Естествено, че тя се съпровожда от горещ атмосферен фронт, предизвикан от американски военно-изследователски институти. Зад този фронт незабелязано се сипят от небето тонове хемстрейлс за блокиране волята и разума на предимно славянското прогресивно население.

Предупреждение в тези летни месеци: проверявайте грижливо всеки кочан царевица, който ви предлагат безсъвестни продавачи по софийските улици. Всички намерени снаряди (заедно с горелките) трупайте на грамада пред американската легация!


 

Публикувана на 07/22/14 07:04 http://de-zorata.de/blog/2014/07/22/pak-amerikanski-nomera/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване