08/03/14 17:51
(http://ivo.bg/)

Наводнението в Мизия потопи качения на Бузлуджа Миков

Михаил Миков, качен на върха ( на БСП, на Бузлуджа, „на черешата”)- върховният шеф на парламентарната ни република, член на светата троица на най-важните управленци в републиката по местната конституция, не снизходи да нагази в драматичните води на бедствието в неговия роден северозапад.

 

Регионът, сочен от Евростат за най-бедния в ЕС, пострада от жестоко наводнение. Там обаче го няма шефът на партията, която паразитира върху бедността на българите, от чиято многобройност черпи вдъхновение и електорална сила- колкото повече бедни българи има, толкова повече е щастието за върхушката на БСП, свикнала да се възползва от инерцията на овациите на бедните.

 

Нещастието на партийната номенклатура е в това, че се престара в поддържането на бедното статукво чрез управленската си неадекватност. Въпреки нея бедните в европейска България днес са все пак намаляваща електорална величина и съответно все по-малко българи гласуват за БСП.

 

Миков, горд да ползва биографичната привилегия да е родом от най-червения регион в страната (най-бедния анклав в Европа в днешно време) дори не се обади чрез някоя от подчинените му (партийно или парламентарно ) служби, за да изрази съпричастие със сънародниците от северозападния град Мизия, удавени материално от водния ад в родния му край.

 

То бива махмурлук след партийното опиянение от демонстрацията на многобройност на мероприятието на БСП на балканския връх, но чак такава безпаметност говори за клиничен случай на дебелокожие, за което Радой Ралин казваше:

 

От как свят светува,

Все мазният отгоре плува!

Ето едно обяснение в коментарната част на ivo.bg:

 

„Boro:

 

Най-червеният регион на България – Малорад, Мизия, Бяла Слатина, Борован пострадаха страшно. Комунистическият бацил в този регион е по страшен и от ебола. Мъчно ми е за тези хора, не са лоши, познавам много от тях, но комунистическата зараза ги съсипва още от 1923. Първата работа на всеки кмет от БСП е да нареди раднините си на някаква служба. Това умения , образование , квалификация….. Забрави! А после започва голямото краде… Справка – кмета на Видин , без срам, без съвест, докато може. Създават модел който се следва и от другите партии. Същото беше и и преди 1989, връзкарство, политически тормоз и здраво крадене. Това е регионът , където са избити най-много хора без съд и присъда след 9-ти септември. Всеки който е избягал оттам се е реализирал на друго място, познавам поне 20 души . Защо на други места тези хора успяват, правят бизнес кариера, научни постижения ,а там е пълна свинщина – за мен отговорът е , че другарите имат този регион за разсадник и резерв, дръж ги бедни, необразовани, тормозени от цигани и беззаконие , стимулирай завистта и пречи на предприемчивите и там винаги ще се гласува за БКП. Точно затова избраха и кулското пиянде за шеф. Този регион никога няма да се оправи докато има комунисти на тоя свят. Там трябва да се въведе особен режим на управление – 50 години антикомунистическа карантина и после нещата ще се оправят. Много хора са ми разказвали какъв богат и проспериращ край е бил преди 9-ти септември – жито, дини, животни малки работещи фирми, имало е доктор, аптекар, учители , духова музика във всяко село. Сега има само грозни паметници на партизани “герои” / понеже са избили десетки хиляди след 9-септември/ и много, ама много озверели и неграмотни цигани , за които Държавата България дори не е и понятие и които за 20 лв. ще дадат гласа си и за дявола. Това е то – Северозапад, а в него бие атомното сърце Козлодуй.”

 

Към това може да бъде добавено само едно: „ОСТАВКА”!

 

Миков „няма проблем” като шеф на парламента- отива си до часове. Партията му да му мисли що за шеф си има!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване