08/12/14 14:50
(http://psabev.blogspot.com/)

Ден 11. Секс за пари се прави най-много в малките градове и села

sexformoneyЗа читателите, които са забравили – в началото на годината пуснахме проучване с 50 интимни въпроса, но по стечение на обстоятелствата го позарязахме на Ден 10 и секса за една нощ. Няколко месеца по-късно продължаваме с Ден 11 и въпроса за секса и парите…

Уви, още в началото не сме съобразили, че има разлика между това да даваш и това да взимаш пари срещу секс… Това няма как да ви кажем, за съжаление. Но знаем, че сравнително малко хора са правили секс за пари – всеки пети мъж и едва 1 от 37 жени:

polС възрастта, логично, процентът на хората правили секс срещу заплащане нараства, като броят им се удвоява от 20 до 30 година и после отново се удвоява от 30 до 40 година:

vazrastКато изключим това, че нямаме анкетирани с основно образование, които да са правили секс за пари, виждаме че по-образованите не правят платена любов:

obrazovanie

Истински силно впечатление прави населеното място. Хората, живеещи в села и малки градове, правили платена любов са два пъти повече от тези в столицата (и Русе). Като цяло най-рядко секс за пари правят в Пловдив, а извън България и особено извън Европа процентът достига до нула:

po-gradoveКакво можем да кажем за професиите? Само 1% от студентите са правили платен секс, за разлика от мениджърите, където този процент достига 13%:

occupationОт друга страна, един професионален бранш се откроява значително от останалите в това отношение – всеки четвърти, работил в областта на транспорта и логистиката, авиацията и свързаните с тях услуги е правил платен секс:

profesiqЯвно легендите за ТИР-аджиите ще излязат верни… Интересно е, че на второ и трето място се нареждат банковия сектор и здравеопазването. А хората, работещи в областта на маркетинг, реклама, ПР и медии като цяло не правят платен секс…

Броят на партньорите също оказва влияние на това дали ще правите секс за пари. Статистически се доказва, че ако имате над 10 сексуални партньора, шансът ви да правите платена любов се покачва тройно:

partnioriХората, които имат като цяло правят повече [платен] секс от тези, които нямат – особено ако говорим за притежание на курортен имот или вила, но това няма чак такова влияние. Статусът на връзката е много по-важен. Затова, ако трябва да направим обобщение, най-много секс за пари са правили необвързани – 21% (или в неангажираща връзка – 19% ) мъже (19%) на възраст 36-40 г. (17%), живеещи в малки градове и села (20%), които притежават личен автомобил и най-вече вила или курортен имот (14%). Това са хора с над 10 партньори (19%), които са изневерявали неведнъж (22%) и най-вероятно работят в сферата на транспорт, логистика, автомобили, авиация и свързани с тях услуги (29%). Стана ли ви ясна картинката?

До следващия път, когато ще си говорим и за това кой е и кой не е правил секс заради бас или игра.

Публикувана на 08/12/14 14:50 //feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/LSaPAPyZZG0/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване