09/06/14 08:35
(http://ivo.bg/)

Украинско послание към Москва, отправено от София

Посланикът на Украйна в София съобщи днес в предаването на БНР „Събота 150” за две нарушения на прекратяването на огъня в Източна Украйна, постигнато вчера в Минск. Провокацията идва от страна на терористите, каза той и добави, че украинската армия е отвърнала на провокациите.

 

Ще бъде интересно да се види, дали Киев е избрал тъкмо София като място откъдето да оповести първата новина за първото нарушение на крехкото спиране на огъня, което се следи от световните медии с първостепенно внимание. Украинско послание от столицата на проруската , но натовска  все пак България, би било „знаково”!

 

Друга новина в същото предаване се прокрадна от пояснението на водещия Никола Миладинов, че руското посолство „за пореден път” е отказало да осигури събеседник за „Събота 150”.

 

По такъв начин не моя милост ( който отбеляза вчера в ivo.bg проруската окраска на програма „Хоризонт” на БНР), а самото руско посолство на практика дава да се разбере, че в националното радио има анклав, неудобен за руската информационна война.

 

Както се вижда, не е невъзможно да се отстоява позиция извън традиционното българско гостоприемство за руската информационна война в България. За съжаление обаче изключението потвърждава правилото и в този случай…

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване