09/07/14 07:19
(http://ivo.bg/)

Арестуваха българи за антисъветска проява тази нощ

Тази нощ пред Монумента на окупационната червена армия (МОЧА) са арестувани 4 българи заради това че са написали истината върху фундамента на монумента: ОКУПАТОРИ!

 

Надписът е бил моментално замазан, както се замазва изобщо истината за съветския колониализъм в България.

 

Полицейската акция е била извършена като за „опасни престъпници”, което показва до каква степен българските клиенти на Кремъл изпълняват нарежданията на Москва, изискващи паметниците на съветската окупация да бъдат охранявани като реликви, а българите, дръзнали да се съпротивяват, да бъдат „сурово наказвани”.

 

Сурово наказващите полицаи са „заловили” част от тези българи и с белезници са ги отвели в Първо районно управление в столицата.

 

Сред арестуваните е кандидатката за депутат от Реформаторския блок Марта Георгиева, която е поела отговорност за акцията като израз на политическа позиция. Това не е впечатлило полицаите, които са я отвели с белезници заедно с още двама младежи и с Валентина Маринова, инициаторката за създаването на официално регистрираната неправителствена инициатива за демонтиране на паметника.

Арестуваните младежи са Константин Божилов и Георги Петров.

 

Знаменателното послание на българските изпълнители на московските заповеди на българска земя се „случва” на 7 септември, рождения ден на диктатора Тодор Живков, който в наскоро придобито си качество на първи секретар на ЦК на БКП открива същия този паметник на …7 септември 1954 година.

 

Честито!

 

Подаръците за комунистическата диктатура пред нейния най-важен олтар- източник на силата и вдъхновението на тоталитаризма в България, както се вижда, не свършват и днес!

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване