09/18/14 06:38
(http://blog.bogomil.info/)

За кого да гласувам този път, а?

Идват избори. Мъка. Пак трябва да се гласува, но този път не знам за кого.

ГЕРБ

Вие може да не помните предното им управление, но аз го помня. Не искам още милиционерски шапки из парламента, нито милиционеско мислене и действия на местно ниво. Прецакана икономика , изгонени българи, нагли тъпанари навсякъде и то дори без уменията да ръководят, а да изпълняват. Не ща такива хора.

БСП

Без коментар. Тях червеното знаме роди ги и е време да станат на малки червени звезди и да си ходят. Да, ама надали, но няма да съм аз човека, който ще им помогне, за това те си имат черввени бабички и плужеци които все още искат да не правят нищо и да тънат в облаги и луканка и искат да бъдат на всеки километ….(бум)

РБ

Ми те са на РъБъ да прецакат нещо хубаво. Пълни са с индивидуалисти, които може и да правят добри неща, защото познават доста от тях, ама като обединение не струват и ще прецакат работата, ако влязат в Парламента. От друга страна, управленската им програма не е добра – тъпчем на едно място.

Зелените

Истинските зелени де, не ментетата. Те са инвестиция в бъдешето. Няма шанс да влязат в парламента, не и сами, но може би след 16 години ще са там. Имат шанс да предизвикат промяна, ако се осъзнаят и предложат конкретни неща и работят за тях преди да са влезли във властта и ако намерят начин да накарат хората да мислят, което в България трудно става. Нямат и много влияние извън София.

ББЦ

Българска божия църква и техния ангел Бареков – помия, която казва ще променя всичко – и промени го преди да влезеш,покажи, че можеш да работиш, а не да говориш. Игнор!

ДПС

За фирми не гласувам

Атака

За идиоти не гласувам.

Ел команданте

Същото като Зелените – бъдещето е добро. Ако успеят да скрият томахавките и да се разбеат за основните неща, би било чудесно, ако може да работят заедно.. Глас Народен, имат една от най-добрите концепции за много от секторите за които аз се вълнувам, въпросът е да покажат, че могат да правят промяна и да стигнат до хората, а не да обират само протестния вот.

Останалите

Не ги знам, но знам, че ги има и че ще се радват на 0.03%, защото някой освен чичо им и леля им е гласувала за тях.

Е?

Да инвестирам ли в бъдещето, като оставя още десетина години да ни управляват хора, които ме карат да драйфам като случайно прочета новина за тях или може да се направи нещо и да се спре това още сега?

Още по темата:

  1. Човек на годината умря, да живее човек на Фейсбук

Публикувана на 09/18/14 06:38 http://bogomil.info/4918

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване