09/18/14 13:46
(http://ivo.bg/)

ПИКльо написа донос

Някакъв пикльо, който бълва в т.н. агенция ПИК фашизоидни расистки и сексистки противоконституционни заклинания в статиите си, ме обявява днес за „мутра“ и „доносник“.

 

Какъв би станал пикльото по времето на комунизма, ако не е бил още пикльо по онова време, си личи по днешния му донос, в който ме обявява за доносник. Да съм мутра в очите на един пикльо не е обида, но да твърди, че съм доносник, какъвто не съм бил, си е чист донос.Явно е доносник по призвание и по рождение.

 

Не бих си мерил греховете с пикльото. Но днешният му избор да служи чрез ПИК за жалка трибуна на подобните му Бареков, Сидеров и Александър Симов е самопризнание за неговата склонност доброволно да обслужва путлеристкото мракобесие на деня.

 

Колко ли му плащат? Питам, защото знам, че фашизоидът е болен на тема пари. Два пъти съм се убеждавал лично.

Първият беше, когато му отказах да ме купи за 400 лева месечно като коментатор в негов вестник. Вторият път беше преди евроизборите, когато казах да му предадат, че не желая повече да препечатва от блога ми безплатно, знаейки много добре, че не би платил и лев , за да продължава да имитира плурализъм в своя сайт чрез моите статии, обратни по своята гледна точка на всичко, което там се появява с марката „Сидеров, Бареков и Симов” ( хайл Путлер!).

 

Така и стана, за мое удовлетворение пикльото се отказа от моите статии, които редовно публикуваше ( въпреки мнението си за мен като за „мутра и доносник”), чувайки думата„пари” , каквито, впрочем, никога не съм искал от когото и да било, за да ме препубликуват- нито в България, нито в чужбина, където пък статиите ми се цитират и превеждат на няколко езика редовно ( например в германския правителствен сайт Eurotopics).

 

Пикльото, ако се постарае още с обслужването на проруската пропаганда, може и да го препечатат някой ден на руски в някоя от онези трибуни, които попържат в неговия стил европейския избор на България, използвайки местни русофилски мутри за целта.

 

Сега пикльото решил да ми отмъсти. И как? Ами стандартно- с една обида и с една лъжа, каквато ми хвърлят всички, когато изпаднат в невъзможност да ме оборят с някакви аргументи.

 

Пикльото може и да не знае, слагайки ме под общ знаменател ( при това като „доносник“), но за разлика от всякакви други, с които ме сравнява и към които ме приравнява, моя милост имаше публично заявена, обратна на официалната на НРБ позиция. Беше по времето, когато доста страхливци се напикаваха само при мисълта за нещо подобно.

 

А след „превратя” ( хайде, братя, на превратя” написа по онова време Недялко Йорданов), когато ДС уреждаше своите хора и сметки с непокорните, на мен се паднаха серия от уволнения- особено след като уволних две дузини агенти на ДС и на РУМНО преди четвърт век, закривайки с един свой подпис 26 кореспондентски пункта на БТА в чужбина- както никой друг началник на държавно ведомство тогава, че и досега ( за което никога няма да ми простят и винаги ще насъскват срещу мен наемниците си). Дали пикльото би се осмелил да направи нещо подобно, не искам да гадая, но виждам, че е адски смел в заклеймяването със задна дата- като всеки пикльо, който се ежи само, когато не е опасно за него.

 

На самодоволния пикльо, който сам твърди, че и до днес ДС командва държавата, му се паднаха от лотарията в тази държава милиони от продажба на бившия му вестник не на друг, а на Пеевски ( който се радва на особена почит в сайта на пикльото). Поради което пикльото, по израза на добре познаващия го стар вестникар Иван Бакалов, дебелият му задник бива возен като важна персона в лимузина с шофьор, опитвайки се да си пазарува обаче евтино журналисти за мръсните си поръчки.

 

Накрая, за да не остане някой с впечатление, че падам на нивото на пикльото по отношение на епитетите, искам да уточня, че всеки е бил някога пикльо, а по-късно с умиление е наричал рожбата си пикльо- докато е нормално да е пикльо. Лакомата за мангизи байганьовската рожба на прехода обаче, за която става дума тук, си остава пикльо, който не си представя, че някой друг може да е пораснал и да се е променил спрямо младенческата си греховност, от която пикльото черпи наслада за доноса си.

Да си останеш пикльо за цял живот е орисия, комбинирана в случая и вродена лошотия. Така е и с глупостта- няма помъдряване, ако си глупав, дори на 100 години да станеш. Ако ти е в кръвта, носиш си я и си я развяваш- не в лимузина, ами и в летяща чиния с Доган и Пеевски да те возят.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване