09/19/14 10:11
(http://ivo.bg/)

Путлерист си проси увековечаване в моя блок

Вчера един пикльо ме обяви в русофилско-расисткия си сайт за „мутра”, днес пък негово подобие се опитва да ме уязви (отново) на др., т.е. на другар. Вече съм споменавал, че е признак на особена глупост, когато оприличаваш някого на себе си, за да го омаскариш бланкетно.

 

Та ето какво ми е посветил в нова статия не кой да е, а най-честият пратеник на путлеристката пропаганда на телевизионния коментаторски фронт в България ( и на фронта в Крим тази пролет, командирован там от Национално движение „Русофили” ), неуспелият евродепутат, регистраторът на нова, поредна русофилска клетка в БСП и кандидат за нашенска депутатска заплата в момента, щатният другар от в. „Дума” Александър Симов:

 

„След Иво Инджев е трудно да измислиш нов вид ръмжене срещу Кремъл и Путин (Др. Инджев, ако и след това бегло споменавате решите да ме увековечавате във вашия блок ( чак в моя жилищен блок да го увековечавам- май Сашко наистина страда от мания за величие- бел. ivo.bg) за разнообразие може би този път ще се опитате да пуснете някой цитат от моя възхвала на Памела Андерсън и да ме изкарате силиконофил, командван лично от Анна Чапман, за да всява недоверие в еротичните умения на брюкселските чиновнички, да се свети името им!).

 

Разбрахте ли нещо от словесната мътилка в скобите? Няма как- той самият не разбира, какво остава за читателите му!

 

От първото му изречение обаче ясно се разбира, че съм върхът, отличникът, най-добрият, най-опасният- дотолкова, че след мен просто няма какво да се добави в ръмженето срещу Кремъл и Путнин.

 

Да беше го казал някой завистник- да подмина с мълчание. Ако ли пък това твърдеше някой обикновен тъпунгер, щеше да е неудобно да се възгордея. Но в случая това е необикновена тъпунгерска похвала от най-модната путлеристка икона в туземната ни пропагандата. Ако този идол на телевизионните продуценти ( а те явно не могат да живеят и седмица без него в националния ефир- никой друг кандидат за депутат няма тази привилегия) наистина смята така, направо имам повод да почерпя за отреденото ми най-високо място сред враговете на тъпунгерите.

 

Наздраве!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване