10/06/14 09:57
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

никакви нови избори!


както сте забелязали, изчезнах от фейсбук, но днес съм тук, защото искам да кажа какво мисля за изборите. след което пак ще се изключа. 
герб трябва да направят коалиция или с рб и патриотите, или с бсп, или с който и да било извън бареков и атака. нови избори след два месеца няма да донесат абсолютно нищо на държавата ни, само ще отнемат. нещата, които ще отнемат са пари, нашите пари, за нова кампания, както и енергията на шепата политици, които трябва да управляват българия. ясно е, че чудеса няма как да се случат, това сме ние, това са те. докато се правят избори след избори ще гърмят заводи, ще измират хора, ще се случват бедствия, народът ще обеднява, държавата ще плува като напуснат кораб преди да потъне. това не бива да се случва. герб да правят коалиция. широка, тясна, с бсп, с реформатори, с дпс, с който и да е, този хаос трябва да бъде овладян за да не загинем тотално. ще си заровите шибаните томахавки и ще мислите за интереса на всички ни, каквото било, било, съберете си чугунените, алчни глави и започнете да работите това, което ви е работата - вие сте избраните от нас политици, други няма и няма откъде да се появят след два месеца. длъжни сте да намерите начин да се споразумеете!!!
правителство трябва да се състави, не слушайте хаотичните, емоционални глупости, а мислете прагматично. няма време за губене, нито държавни пари за трошене. споразумение и правителство. точка.
Публикувана на 10/06/14 09:57 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/10/blog-post_6.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване