10/16/14 16:28
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

патриотизъм

джери бътлър, червено от капатово от картон, гъби кладница, подарък от михаела, задушени с басмати ориз от хората до пазара, от тях купувам и куркума и червена леща- с чесън и черен пипер. 
на една друга пряка са китайците, с безбройни билки за всичко, и много fake, и с будите, които може би не продават в китай, и с цялата азиатска мистична чуждоземност. така ми липсва от ел ей, намерих я и в софия, слава богу.  
и имат единствения непакетиран в супа рамен тук.
incense от тибет, не от пекин. 
добре, че има и други хора освен нас.
навън е топло, вътре е джунглата със стъпканата пеперуда от разказа на бредбъри. наблюдавана от гори, треви и създания, наблюдавам сезоните на една пътека на витоша. 
обичам тук, а и "създание" е страхотна дума, една от най-хубавите ever, с всичките й възможности.
извън този безспорен ню ейдж, имам проблеми с технологията. винаги по време на ретрограден меркурий, и нищо не се е променило от вавилон насам, включително и измислената от тях астрология. вавилон го няма, но знанието и последиците от глобализацията са тук.
ако има извънземен сценарий, какъвто и да било сценарий, дори и да няма никакъв, дъним се еднакво, с различни, все по-усъвършенствани средства. 
това ми докарва проблеми със себе си, чувствам се безхарактерна. търпя го около 3 секунди. къде ми е iphonа. да се снимам ли докато имам екзистенциални проблеми?
where there's a will, thereчs a way. 
българия се променя, ние с нея, ти да видиш и патриотизъм. 
всичко е така предвидимо.

Публикувана на 10/16/14 16:28 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2014/10/blog-post_16.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване